Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δραπέτες Α.Τ Αργυρούπολης: «Είστε μπατσάκια του χιλιάρικου» - H χλιδάτη ζωή που απολάμβαναν με ακριβά σκάφη, αυτοκίνητα και τα... κλοπιμαία!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται!

20 Ιουνίου 2018 08:31
Δραπέτες Α.Τ Αργυρούπολης: «Είστε μπατσάκια του χιλιάρικου» - H χλιδάτη ζωή που απολάμβαναν με ακριβά σκάφη, αυτοκίνητα και τα... κλοπιμαία!

Την ώρα που το ανθρωποκυνηγητό εναντίον των τριών επικίνδυνων κακοποιών που δραπέτευσαν από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στο φως έρχονται λεπτομέρειες από τη χλιδάτη ζωή που απολάμβαναν με ακριβά σκάφη, αυτοκίνητα και τα κλοπιμαία που έκαναν δώρο σε διάφορες γυναίκες.

Οι τρεις δραπέτες μάλιστα δε δίσταζαν να ανεβάζουν τη ζωή τους με τα κλοπιμαία που άρπαζαν από σπίτια στα ακριβά βόρεια και νότια προάστια στα social media, σε μια επίδειξη δύναμης και πλούτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου;

Την Τρίτη το πρωί κατάφεραν, άγνωστο ακόμα πώς, να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου στο κρατητήριο του πρώτου ορόφου και σαν αίλουροι να καταρριχηθούν από ύψος 10 μέτρων από τις υδρορροές, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη νύχτα είχαν ανοιχτή τη βρύση στο κρατητήριο, ώστε να μην ακούγεται ο θόρυβος από το λιμάρισμα των κάγκελων.

Το θράσος τους μάλιστα ήταν τέτοιο, που ο ένας από αυτούς, είχε πει με ειρωνικό ύφος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν: «είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ@μ@@. Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η πίστη των Μαχητών, το πείσμα των Διάσημων και ο εκνευρισμός για τις σερί νίκες! (video)

Ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Οι τρεις Αλβανοί δραπέτες είχαν συλληφθεί πρόσφατα με άλλους δύο ως μέλη σπείρας που είχαν διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα βόρεια και νότια προάστια με συνολική λεία 400.000 ευρώ.Εμπλέκονται επίσης σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του αρχηγού είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από την αστυνομία συνεχίζονται, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία το βράδυ της Δευτέρας σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share