Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος που ασελγούσε στα εγγόνια του!

Φώναζε ότι είναι αθώος

12 Ιουνίου 2018 18:31
Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος που ασελγούσε στα εγγόνια του!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 7χρονη εγγονή του μετά την απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα στη Λαμία.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που συνεκτιμήθηκαν από τις δικαστικούς λειτουργούς δεν άφηναν καμία αμφιβολία ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί με έντονα σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να έχει υποστεί κακοποίηση ο 9χρονος αδελφός της.

Ο συνταξιούχος φώναζε ότι είναι αθώος αλλά οι εξετάσεις που δείχνουν ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί τον διέψευσαν και τον έστειλαν στη φυλακή. Νωρίτερα, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εξετάσεων παραιτήθηκε και ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: "Διέλυσα τους γονείς μου" (Βίντεο)

"Διαβάστε την απολογία μου" έλεγε ξανά και ξανά ο 69χρονος βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση της προφυλάκισής του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share