Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέλη της οικογένειας Κένεντι επισκέφτηκαν την «Ελπίδα»

Μια συγκινητική επίσκεψη!

12 Ιουνίου 2018 15:36
Μέλη της οικογένειας Κένεντι επισκέφτηκαν την «Ελπίδα»

Mία συγκινητική επίσκεψη στην “Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” πραγματοποίησαν τα παιδιά και τα εγγόνια του αείμνηστου Robert F. Kennedy. Τα μέλη της οικογένειας των Kennedy, μαζί με στενούς τους φίλους, βρέθηκαν στην χώρα μας, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, και θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία συνδέεται με στενή φιλική σχέση με την οικογένεια των Kennedy, τους παρουσίασε αναλυτικά τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τίμησε με το Βραβείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, ενώ αστέρια με τα ονόματά τους τοποθετήθηκαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τα μέλη της οικογένειας των Kennedy: Rory Kennedy, Vicki και Max Kennedy, Georgia, Kyle και Noah Kennedy.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (12/06) έπαθλο!

H Rory Kennedy, κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το Αστέρι με το όνομά της στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ"

Ο Max Kennedy, γιος του αείμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το Αστέρι με το όνομά του στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ"

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην είσοδο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων υποδέχεται τα μέλη της οικογένειας Kennedy και στενούς τους φίλους. Μαζί της η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" Τζωρτζίνα Έλληνα, ο Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" Στέλιος Γραφάκος και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share