Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

17χρονος βίασε 81χρονη!

Απίστευτο το... κίνητρό του!

6 Ιουνίου 2018 12:22
17χρονος βίασε 81χρονη!

Δεκαεφτάχρονος παραδέχθηκε ότι μπούκαρε στο σπίτι μιας 81χρονης γυναίκας και την βίασε. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει σημερινό δημοσίευμα του Πολίτη, ο βιασμός της ηλικιωμένης επιβεβαιώθηκε βάσει επιστημονικής μαρτυρίας.

Τον περασμένο Μάρτιο η 81χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ο ανήλικος μπούκαρε στο σπίτι και της επιτέθηκε σύμφωνα με το sigmalive.com. Η γυναίκα βιάστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύμα στη λεκάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Χοντρός τσακωμός Εύης - Κατερίνας! Πιάστηκαν στα χέρια οι δύο πρώην κολλητές! (video)



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη διάρκεια των πράξεων του, ενώ ο λόγος που τον οδήγησε στην αποτρόπαιη πράξη είναι η εκδίκηση, αφού είχε μπει και παλαιότερα στο σπίτι της ηλικιωμένης και αυτή τον είχε διώξει. Ο νεαρός είχε τότε συναντηθεί με την εγγονή της.

Να σημειωθεί ότι εναντίον του 17χρονου απ’ τη Ρουμανία απαγγέλθηκαν κατηγορίες βιασμού και στις 11 Ιουνίου θα αγορεύσει ο συνήγορός του για μετριασμό της ποινής του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share