Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στο ΣτΕ μετρούν τις ζημιές από την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ο απολογισμός της καταδρομικής επίθεσης

4 Ιουνίου 2018 18:22
Στο ΣτΕ μετρούν τις ζημιές από την επίθεση του Ρουβίκωνα

Την ώρα που ο Ρουβίκωνας συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετρούν τις ζημιές, που προκλήθηκαν από την «παρέμβαση» της αναρχικής συλλογικότητας στο Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας στις 21 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας! Την οδήγησαν στο μοιραίο και τώρα την...

Συνολικά 11 παράθυρα γραφείων και τα τζάμια της κεντρικής πόρτας εισόδου έσπασαν κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης ενώ ζημιές σημειώθηκαν στη μαγνητική πύλη και στη συσκευή ελέγχου χειραποσκευών-δεμάτων (xray) του Σ.τ.Ε.

Οπως σημειώνεται στην από 31 Μαΐου απόφαση ανάθεσης της διαχειριστικής επιτροπής του Σ.τ.Ε, «εξαιτίας του επείγοντος, αφού το ζήτημα αφορά την ασφάλεια του δικαστηρίου», ανατίθεται στη συντηρήτρια εταιρεία η αποκατάσταση των ζημιών «που προκλήθηκαν στη μαγνητική πύλη και τη συσκευή xray του Σ.τ.Ε κατά την επίθεση, στις 21.5.2018, μελών του “Ρουβίκωνα”».

Το ύψος της συγκεκριμένης δαπάνης ανέρχεται σε 824,60 ευρώ ενώ αντίστοιχο είναι και το κόστος (719ευρώ) για την «αντικατάσταση τζαμιών στη δίφυλλη κεντρική πόρτα εισόδου και σε 11 παράθυρα γραφείων και κλιμακοστασίου».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share