Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος στην εξαφάνιση της 27χρονης από τη Βάρη!

Τέλος στο θρίλερ!

4 Ιουνίου 2018 13:01
Τέλος στην εξαφάνιση της 27χρονης από τη Βάρη!

Η περιπέτεια της 27χρονης Νίκης Πρεάρη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Νίκη, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη χάθηκε το Σάββατο 02/06/2018 από την περιοχή της Βάρης, Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr, η 27χρονη μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με τη θεία της που τη φιλοξενούσε, έφυγε και πέρασε τη νύχτα στο σπίτι στενή της φίλης.

Τελευταία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογικά, μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 02/06/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έπεσε ή ανέβηκε σε τηλεθέαση μετά την αποχώρηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου;

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Κυριακής, 03/06/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη, όταν είδε ότι οι δικοί της την αναζητούσαν μέσω του SILVER ALERT, επικοινώνησε με ττους οικείους της για να τους ενημερώσει ότι είναι καλά. Η Νίκη επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share