Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Μαρίνος Χουχουλής!

Στο λιμάνι της Ραφήνας!

4 Ιουνίου 2018 12:57
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Μαρίνος Χουχουλής!

Τραγωδία σήμερα Κυριακή, στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Ραφήνας, Μαρίνος Χουχουλής, έφυγε από το ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, όταν ο Μαρίνος Χουχουλής, ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί μαζί με την σύζυγό του στο πλοίο με προορισμό το Μαρμάρι, όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, λίγο πριν την επιβίβαση του ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως οι άνδρες του Λιμενικού ενημέρωσαν ασθενοφόρο, όπως επίσης προσπάθησαν να βρουν κάποιο γιατρό, όμως δυστυχώς όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας, μία ώρα μετά, ήταν ήδη αργά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έπεσε ή ανέβηκε σε τηλεθέαση μετά την αποχώρηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου;

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το παραπάνω περιστατικό, φέρνει για ακόμα μία φορά στην επικαιρότητα το θέμα της διάθεσης ιατρού στο λιμάνι, όπως και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, που θα μπορούσε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας, και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός υπερδιπλασιάζονται, και ταυτόχρονα των περίπου 1.800.000 ταξιδιωτών οι οποίοι ταξιδεύουν από το λιμάνι της Ραφήνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share