Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία Έλενας Φραντζή: Σπάει την σιωπή του ο ιερέας που την κακοποιούσε! Οι πρώτες δηλώσεις!

«Δεν περίμενα να με καθαιρέσουν γιατί...»

1 Ιουνίου 2018 19:24
Αυτοκτονία Έλενας Φραντζή: Σπάει την σιωπή του ο ιερέας που την κακοποιούσε! Οι πρώτες δηλώσεις!

Η Έλενα Φραντζή συγκλόνισε με τον θάνατό της τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα αφού η νεαρή πριν επτά χρόνια κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο θετός της πατέρας και ιερέας στο επάγγελμα!

Η κακοποίηση ξεκίνησε από τα τέσσερά της όταν βρέθηκε στο σπίτι του από τις κρατικές υπηρεσίες της Κύπρου που την είχαν απομακρύνει από την μητέρα της επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών.

Το 2013 τελικά ο ιερέας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της ασέλγειας και αφού εξέτισε την ποινή του αποφυλακίστηκε. Τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο η 29χρονη Έλενα βρέθηκε νεκρή συγκλονίζοντας τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα με την αυτοκτονία της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου» φώναζαν στον 26χρονο πατροκτόνο! (Video)

Ο ιερέας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για πρώτη φορά , ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής!. «Δεν περίμενα να με καθαιρέσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - σοκ της κυβέρνησης: Τι θα συμβαίνει για κάθε αγορά πάνω από 200 ευρώ;

Θα είναι δύσκολο πια χωρίς μισθό να στηρίξω οικονομικά τις δύο ανάδοχες κόρες μου» είπε και συνέχισε: «Καταδικάστηκα για την σεξουαλική κακοποίηση της Έλενας χωρίς αποδείξεις. Ειδικά μετά τον θάνατό της, ο όχλος έχει εξεγερθεί εναντίον μου».

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share