Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο μακελάρης της Λιέγης!

Σκόρπισε τον θάνατο!

30 Μαΐου 2018 09:44
Αυτός είναι ο μακελάρης της Λιέγης!

Τη φωτογραφία του Μπέντζαμιν Χέρμαν, του ριζοσπαστικοποιημένου εγκληματία που έστησε εχθές θανάσιμη ενέδρα σε αστυνομικούς στη Λιέγη, σκοτώνοντας δύο ένστολες γυναίκες και έναν περαστικό, δημοσιεύει ο ιστότοπος sudinfo.be.

Πριν πέσει τελικά ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, ο 36χρονος Χέρμαν «πρόλαβε» να τραυματίσει αρκετούς αστυνομικούς, πυροβολώντας αδιάκριτα εναντίον τους. Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο δράστης φαίνεται να βρίσκεται σε δολοφονικό αμόκ, από το οποίο δεν γλίτωσε και ένας περαστικός, ο 22χρονος δάσκαλος Σίριλ Βανγκρίκε.

Στο παρακάτω κλιπ μάλιστα εμφανίζεται να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» κραδαίνοντας το όπλο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Λέρο: Αμετανόητοι οι γονείς - τέρατα! Καθώς βίαζαν τα παιδιά τους τα χτυπούσαν με καρέκλες στο κεφάλι!

Όπως έγινε γνωστό στον απόηχο του νέου τρομοκρατικού χτυπήματος, ο Χέρμαν εξέτιε την ποινή του για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και βρισκόταν εκτός φυλακής επειδή είχε πάρει άδεια την προηγούμενη μέρα.

Αυτή η άδεια στάθηκε μοιραία για τις δύο αστυνομικούς, την 45χρονη Λουσίλ Γκαρσία και την 53χρονη Σοράγια Μπελκασέμι που βρέθηκαν στον δρόμο του. Ο 36χρονος σκότωσε και τις δύο ένστολες γυναίκες με τα ίδια τους τα υπηρεσιακά όπλα, που κατάφερε να τους αφαιρέσει μετά από συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 45χρονη Λουσίλ είχε μόλις παντρευτεί τον αρχηγό του αστυνομικού τμήματος στο οποίο υπηρετούσε, ενώ η Σοράγια ήταν μητέρα δύο εφήβων αγοριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τον θάνατο της 29χρονης Μαρίας Ελένης στην Ρόδο! Δεν είναι αυτοκτονία αλλά...

Τα δύο θύματα της επίθεσης

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share