Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρέ - καρέ: Πως δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν γυναίκες στην Αθήνα!

Οι δράστες εξέδιδαν 25 γυναίκες, ενώ παράλληλα τις διαφήμιζαν, μέσω φωτογραφιών, σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο!

26 Μαΐου 2018 10:24
Καρέ - καρέ: Πως δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν γυναίκες στην Αθήνα!

Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώνοντας μεγάλο κύκλωμα που εκμεταλλευόνταν αλλοδαπές γυναίκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει συμμορία και αφού εντόπιζαν τις υπό εκμετάλλευση γυναίκες, τις εγκαθιστούσαν σε διαμέρισμα στη Δάφνη, με σκοπό να τις επιβλέπουν. Στη συνέχεια τις οδηγούσαν σε οίκους ανοχής, ενώ παρακρατούσαν τα έσοδά τους.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο οι δράστες εξέδιδαν 25 γυναίκες, ενώ παράλληλα τις διαφήμιζαν, μέσω φωτογραφιών, σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Οι πισώπλατες μαχαιριές και το έπαθλο άνεσης! (video)

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε 5 οίκους ανοχής της Αττικής, συνελήφθησαν 13 άτομα, εκ των οποίων 3 Ελληνες και 10 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων (Γερμανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρωσία, Ισπανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κούβα, Ρουμανία και Νιγηρία), που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της παραβίασης σφραγίδων και του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Επιπλέον, στην ίδια επιχείρηση προσήχθησαν 3 αλλοδαπές.

Από τις έρευνες σε χώρους και οίκους ανοχής, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 21.845 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share