Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Ο οδηγός σπάει την σιωπή του: "Δεν έτρεχα, δεν ξέρω τι έγινε..."

Καρέ - καρέ η στιγμή της τραγωδίας!

25 Μαΐου 2018 12:16
Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Ο οδηγός σπάει την σιωπή του:

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 44χρονος οδηγός του ΙΧ που το πρωί της Πέμπτης έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, σκοτώνοντας έναν 78χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Μ. Αναστασάκη, ο οποίος μίλησε στο star.gr, ο οδηγός γνωρίζει ότι ένας άνδρας είναι νεκρός και δηλώνει συγκλονισμένος.

«Λυπάται πάρα πολύ και συμπάσχει με τους ανθρώπους που έχασαν τον συγγενή τους», είπε ο κ. Αναστασάκης, μεταφέροντας τα λόγια του 44χρονου.

Όσον αφορά στα αίτια του δυστυχήματος, υποστηρίζει ότι το όχημα του πελάτη του χτυπήθηκε λίγο πριν από άλλο αυτοκίνητο και γι’ αυτό εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα στο πρώτο της παιδί!

«Η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου του είναι χτυπημένη, γεγονός που αποδεικνύει ότι όντως υπήρξε σύγκρουση. Ο ίδιος μου είπε ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν τρακαρισμένο, περιμένουμε τα στοιχεία που θα μας δώσει η Τροχαία», είπε ο κ. Αναστασάκης.

Ο δικηγόρος του 44χρονου διέψευσε επίσης κατηγορηματικά ότι ο πελάτης τους έτρεχε και ότι η 9χρονη κόρη του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο είπε πως είχαν αργήσει στο σχολείο και έτρεχαν για να προλάβουν.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η οικογένεια του 44χρονου όρισε τεχνικό σύμβουλο τον Π. Μαδιά για να ρίξει φως στο περίεργο αυτό δυστύχημα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο κ. Μαδιάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι η πιθανότητα της σύγκρουσης με άλλο αυτοκίνητο είναι πολύ μεγάλη, ενώ επεσήμανε ότι στην αιματηρή κατάληξη του τροχαίου συνέβαλε και η κατάσταση του οδοστρώματος που είναι ιδιαίτερα ολισθηρό και χωρίς εμφανή διαχωρισμό του δρόμου από το πεζοδρόμου, όπου βρισκόταν η στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για κορυφαίο μπασκετμπολίστα!

Υπενθυμίζεται ότι στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης ο οδηγός ενός ασημί ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο.

Ο οδηγός και η 9χρονη κόρη του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν, όπως κι ένα ακόμα άτομο που περίμενε στη στάση.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο πριν πέσει το αυτοκίνητο στη στάση και μετά είδαν τον άτυχο 78χρονο εγκλωβισμένο ανάμεσα στην πρόσοψη του αυτοκινήτου και σε μια κολόνα.

Πηγή: star.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share