Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλλιθέα: Φονική επίθεση στον φύλακα του πάρκου της πλατείας Δαβάκη - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

23 Μαΐου 2018 13:14
Καλλιθέα: Φονική επίθεση στον φύλακα του πάρκου της πλατείας Δαβάκη - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε χθες το βράδυ ο φύλακας του πάρκου της πλατείας Δαβάκη στην Καλλιθέα, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει μία ομάδα ατόμων για να κλειδώσει, εκείνοι τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και παρά τις κλήσεις των αστυνομικών για παροχή βοηθείας από σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ αιμοραγούσε από μια αρκετά μεγάλη πληγή στην περιοχή του κεφαλιού αναγκάστηκε να περιμένει για περίπου 2 ώρες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο, τόσο θαμώνες , όσο και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σάλος στο Twitter με το δάχτυλο του Πάνου στην Δαλάκα!




Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάστηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.



Τα άτομα αμέσως μετά την άναδρη επίθεση σε βάρος του φύλακα του πάρκου, πατέρα ενός 7χρονου παιδιού, σκόρπισαν στην γύρω περιοχή ενώ ο πρωταγωνιστής της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφυγε τρέχοντας προς τον πεζόδρομο της οδού Ματζαγριωτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το χτύπημα σε βάρος του για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Πριν μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα στον δήμο Αλίμου όπου εργαζόταν έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση κατά την οποία δέχθηκε μόσχευμα στο κρανίο. Αν το χτύπημα το οποίο δέχθηκε εχθές ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο Στέλιος Κατσαϊτης θα ήταν νεκρός.


Πηγή: kallitheaonline.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share