Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Βίντεο-σοκ: Εξάχρονα χτυπούν παιδάκι επειδή είναι μαύρο!

Δείτε τι συνέβη!

22 Μαΐου 2018 19:03
Βίντεο-σοκ: Εξάχρονα χτυπούν παιδάκι επειδή είναι μαύρο!

Το περιστατικό συνέβη σε παιδική χαρά στην Ισπανία. Ένα μαύρο παιδάκι θέλησε να κάνει τσουλήθρα και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 6 χρόνια, του έκλεισαν τον δρόμο και δεν το άφηναν να παίξει.

Μάταια η μητέρα του προσπαθούσε να βρει μια λύση. Από όλους τους γονείς που καθόντουσαν στα παγκάκια της παιδικής χαράς, μόνο μια φιλοτιμήθηκε να σηκωθεί και να πάρει το παιδί της για να κάνει χώρο στο μαύρο αγοράκι.

Τα παιδιά βέβαια δεν φταίνε σε τίποτε. Τα παιδιά είναι σαν σφουγγάρια που ρουφάνε και μαθαίνουν από τη συμπεριφορά των γονιών τους. Το μαύρο παιδάκι αποφασίζει να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι στην τσουλήθρα και τότε τα άλλα παιδιά αρχίζουν να το χτυπούν και να του τραβάνε τα μαλλιά.

Η μητέρα του με αξιοπρέπεια το παίρνει μακριά και πάει σε μια άδεια τραμπάλα όπου νόμιζε ότι μπορεί να παίξει ο γιος της. Τα παιδιά όμως από την τσουλήθρα άρχισαν να φωνάζουν και να κοροϊδεύουν το παιδί: «Είσαι μαύρος, δεν είσαι λευκός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγουν τα στόματα στα Τρίκαλα: Αποκάλυψη βόμβα! Τι είχε κάνει η 44χρονη και έκανε έξαλλο τον άνδρα της; (video)

Τότε κατέβηκαν από την τσουλήθρα πήγαν στην τραμπάλα και άρχισαν πάλι να του τραβάνε τα μαλλιά. Η μητέρα που είναι προφανώς πρόσφυγας, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Παίρνει το παιδί της με δάκρυα στα μάτια και φεύγει από την παιδική χαρά. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δυστυχώς αρχίζει να ριζώνει στις καρδιές και μικρών παιδιών… 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share