Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εβελίνα Βαρσάμη: Συγκλονιστικά τα λόγια του γιου της για το τροχαίο (video)

Δείτε τι είπε...

21 Μαΐου 2018 19:00
Εβελίνα Βαρσάμη: Συγκλονιστικά τα λόγια του γιου της για το τροχαίο (video)

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που άλλαξε για πάντα τη ζωή της αλλά και του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι είπε στον γιο τους, Αλέξανδρο, για το τροχαίο του πατέρα του αλλά και πως αντέδρασε ο μικρός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

"Ο Αλέξανδρος ξέρει όλη την κατάσταση... Άρχισα να του μιλάω για αυτό που έγινε όταν πήραμε τα πρώτα σημάδια ότι ο Κωνσταντίνος θα ζήσει. Του είπα ότι έχει ένα ατύχημα με τη μηχανή, έχει χτυπήσει το κεφάλι του και είναι στο νοσοκομείο, αλλά πάει πολύ καλά. Μου είπε ότι ήθελε να τον δει. Με βοήθησε ότι ο ίδιος είχε κάνει πέρυσι ένα χειρουργίο και είχε μείνει δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Του θύμισα ότι ούτε εκείνον μπορούσε να έρθει κανένα παιδάκι να τον δει γιατί υπάρχουν μικρόβια στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το κατάλαβε... Παράλληλα, του λέω ότι ο Κωνσταντίνος έχει αδυνατίσει και δεν έχει πολύ δύναμη στο σώμα του κι εκείνος μου λέει: "Δεν με νοιάζει, εγώ να τον πάρω μια αγκαλιά θέλω"... Του γράφουμε βιντεάκια συνέχεια του Κωνσταντίνου και του δίνουν μεγάλη δύναμη... Κάτι άλλο που έχει λείψει πολύ στον Αλέξανδρο και μου το είπε τις τελευταίες μέρες είναι ότι θέλει πολύ να του μιλήσει, του έχει λείψει η φωνή του. Του λέω: "Κάνε υπομονή γιατί πονάει ο λαιμός του. Μόλις μπορέσει θα σε πάρουμε τηλέφωνο". Ευτυχώς καταλαβαίνει..."είπε η Εβελίνα Βαρσάμη! Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει μεγάλο αγώνα και πάλεψε με όλα τα μικρόβια που κόλλησε στο νοσοκομείο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share