Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Τέξας: Την ώρα που σκότωνε τραγουδούσε Queen και φώναζε «Woo- hoo» για κάθε θύμα!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

21 Μαΐου 2018 13:27
Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Τέξας: Την ώρα που σκότωνε τραγουδούσε Queen και φώναζε «Woo- hoo» για κάθε θύμα!

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Παγουρτζή, το μακελάρη του Τέξας, ο οποίος σκότωσε 10 συμμαθητές του κι έναν εκπαιδευτικό και τραυμάτισε ακόμη δέκα μαθητές.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος μαθητής που σκότωσε πρώτα την κοπέλα που τον είχε απορρίψει, σύμφωνα με την New York Post τραγουδούσετραγούδι των Queen την ώρα που σκορπούσε τον θάνατο στο σχολείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες παίκτες κατά την διάρκεια του Ελλάδα - Κολομβία!

Ο ίδιος μπαίνοντας σε τάξη του γυμνασίου όπου φοιτούσε, στην Σάντα Φε, την ώρα που γίνονταν μαθήματα καλλιτεχνικών άρχισε να πυροβολεί εναντίον των συμμαθητών και των δασκάλων του.

Μάλιστα όσο πυροβολούσε, ο ίδιος τραγουδούσε το «Another One Bites The Dust» των Queen και φώναζε «Woo-hoo» για κάθε θύμα που σκότωνε.

Την αποκάλυψη για το τραγούδι έκανε στο Facebook η μητέρα μίας μαθήτριας , η οποία επέζησε.

Φωτογραφία με όπλα από το Instagram του

«Η κόρη μου άκουσε τον μακελάρη να λέει στα θύματα «Είστε νεκροί;» και χωρίς να παίρνει απάντηση, ο ίδιος συνέχιζε να πυροβολεί. Μάλιστα την ώρα του μακελειού το τηλέφωνο ενός μαθητή χτύπησε στην τάξη με τον 17χρονο δράστη να πηγαίνει κοντά και να τον ρωτάει «Αυτό (σ.σ το τηλεφώνημα) είναι για σένα. Θες να το απαντήσεις;» ξεκινώντας να πυροβολεί προς το μέρος μίας ξύλινης ντουλάπας, όπου είχαν κρυφτεί μέσα παιδιά», ανέφερε η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πρωταγωνιστής από τα "Ίχνη"!

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλο το μένος του που σκότωσε μέχρι κι έναν μαθητή που είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο Παγουρτζής έμεινε 30 λεπτά στο κτίριο, περνώντας από 4 διαφορετικές τάξεις.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share