Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκ: Έλληνας ο μακελάρης στο Τέξας που σκόρπισε τον θάνατο!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

18 Μαΐου 2018 22:25
Σοκ: Έλληνας ο μακελάρης στο Τέξας που σκόρπισε τον θάνατο!

Αγαπά τα όπλα, ενώ όπως έλεγε και ένα μπλουζάκι που είχε «ανεβάσει» στο Facebook είναι... «γεννημένος να σκοτώνει».

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος του μακελειού στο λύκειο Santa Fe του Τέξας που έχει έως τώρα απολογισμό δέκα νεκρούς και τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με τοπικά μέσα της Καρδίτσας, έλκει την καταγωγή του από το νομό και ειδικότερα από την περιοχή του Μουζακίου.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ο 17χρονος πριν την εισβολή στο σχολείο πόσταρε στο Facebook και μετά από λίγο «κατέβασε», μπλουζάκι που έγραφε «Born to Kill».

Ένας λογαριασμός στο Instagram που φαίνεται να ανήκει στον νεαρό, τον δείχνει να ακολουθεί λογαριασμούς που σχετίζεονται με τα όπλα ό πως «sickguns» ή «gunspictures», καθώς κα άλλους όπως Guns Fanatics, Guns Lovers και Guns Glory.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Πέθανε ξαφνικά η Βασιλική Πέννα!

Μόνο τρεις φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί σε αυτόν τον λογαριασμό και έδειχναν ένα ψεύτικο πιστόλι μπροστά από μία οθόνη video game, μία φωτογραφία ενός βατράχου και μία φωτογραφία όπλου μαζί με ένα μαχαίρι και ένα φακό στο κρεβάτι του.

Το «βιογραφικό» του στο Facebook ανέφερε: YouTube is a Comma Kazi και έδινε οδηγίες πώς να προφέρουν το όνομά του - di-MI-tree-oas pag-OR-cheez – και τους κατηύθυνε να παρακολουθούν βίντεο εκεί.

Στη σελίδα υπήρχε επίσης μία φωτογραφία μίας μαύρης καμπαρντίνας, την οποία φορούσε ο 17χρονος κατά τη διάρκεια του μακελειού. Ήταν μάλιστα διακοσμημένο με διάφορα «στολίδια» τα οποία εξηγούσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Η λιποθυμία του Ηλία και το θερμό επεισόδιο στην παραλία! Άγριος καυγάς για τους...

prothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share