Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη! (photos)

Τι λένε συμφοιτητές του;

17 Μαΐου 2018 12:45
Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη!  (photos)

Μυστήριο συνεχίζει να προκαλεί ο θάνατος του φοιτητή Δαβίδ Καλτσά που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Το πτώμα του 20χρονου εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τμήματος Φυσικής και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση εξαιτίας της οποίας προκλήθηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ερώτημα που παραμένει μέχρι στιγμής αναπάντητο είναι εάν ο φοιτητής έδωσε από μόνος του τέλος στη ζωή του πηδώντας από ύψος ή αν κάποιος ή κάποιοι τον έσπρωξαν στο κενό.

Άτομα από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης που γνώριζαν τον άτυχο Δαβίδ , μιλούν στο protothema.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Μαρκόπουλο: Η απόφαση του Γυμνασιάρχη για την 14χρονη μαθήτρια με τα ναρκωτικά που προκαλεί οργή!

«Λυπήθηκα πάρα πολύ μόλις έμαθα για το θάνατο του Δαβίδ, γιατί ακούσαμε για ένα άτομο που βρέθηκε νεκρό στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και αναρωτιόμασταν πως και γιατί συνέβη αυτό. Τον γνώριζα πολύ λίγο γιατί δεν είχαμε κοινές παρέες, ήταν ένα ήσυχο και καλό παιδί. Ακούγονται πολλά, ότι μπορεί να έπεσε μόνος του από την ταράτσα, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αλήθεια αλλά δεν είδε και κανένας τίποτα από όσο γνωρίζω», λένε στο protothema.gr άτομα που τον γνώριζαν.

Ο άτυχος Δαβίδ με καταγωγή από τα Καμμένα Βούρλα ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας με γονείς εκπαιδευτικούς. Ο 20χρονος σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Η τοπική κοινωνία στα Καμμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια στα σχολεία περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδηγός νταλίκας νοσταλγός της χούντας στον Κηφισό! Το απίθανο σχέδιο πάνω στην πόρτα! (photos)

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμμένα Βούρλα, συγγενείς, συμφοιτητές και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Δαβίδ.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share