Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό Photoshop: Η Ιβάνκα Τραμπ με ματωμένο φόρεμα από το λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας! (Photos)

Προκαλούν θλίψη!

15 Μαΐου 2018 15:22
Συγκλονιστικό Photoshop: Η Ιβάνκα Τραμπ με ματωμένο φόρεμα από το λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας! (Photos)

Tην ώρα που Ισραηλινοί και Αμερικανοί γιόρταζαν την «ιστορική» ημέρα και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους, 60 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ένα βρέφος 8 μηνών, η Λέιλα αλ Γάντουρ η οποία βρήκε τραγικό θάνατο επειδή εισέπνευσε δακρυγόνα στη διάρκεια των επεισοδίων.

Μάλιστα, οι βίαιες σκηνές στη Λωρίδα της Γάζας ήρθαν σε έντονη αντίθεση με τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας των ΗΠΑ περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά σε συνοικία της Ιερουσαλήμ παρουσία της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα.

Η ίδια μάλιστα εμφανίστηκε χαμογελαστή και μόνη, καθώς «παρών» στα εγκαίνια δεν έδωσαν ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο Μάικ Πένς.

Με παρουσία του Γραμματέα του Θησαυροφυλακίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερική, η Ιβάνκα Τραμπ δεν σταμάτησε να χειροκροτά όταν έπεσε η κουρτίνα και αποκαλύφθηκε η πλακέτα των στην αμερικανική πρεσβεία.

Ωστόσο η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι αυτή με την Ιβάνκα να χαμογελά, δείχνοντας την πλακέτα, αλλά η ίδια υπό την επεξεργασία photoshop.

Στην εικόνα που υπάρχει πλέον παντού, η Ιβάνκα εμφανίζεται με το ίδιο μπεζ φόρεμα, το οποίο όμως τώρα είναι ματωμένο.

Το αίμα στο μπεζ φόρεμά της είναι εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στην Γάζα.

Στην φωτογραφία φαίνεται επίσης πως στη θέση της επιγραφής είναι η φωτογραφία θυμάτων. Η ίδια μάλιστα στην εικόνα παραμένει χαμογελαστή δείχνοντας με το χέρι της τα θύματα που είναι «βυθισμένα» στο αίμα.

Την φωτογραφία αναδημοσίευσαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, εκφράζοντας έτσι την άποψη πως η κυβέρνηση Τραμπ ήταν αυτή που προκάλεσε το λουτρό αίματος με την απόφασή της να μετακομίσει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε δύο προφίλ στο Facebook η 19χρονη! Τι φρικτά έγραφε για το μωρό της; (video)

Βέβαια, η Ιβάνκα βγήκε και σε άλλες εκδόσεις, όπως σε μία που εμφανίζεται στα εγκαίνια ως ζόμπι και σε μία δεύτερη όπου αυτή, ο σύζυγός της, ο πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και η σύζυγό του βγάζουν σέλφι μπροστά στην Λωρίδα της Γάζας.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share