Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Κηφισό: 8 φόρες πάνω από το όριο το αλκοόλ στον οδηγό νταλίκας! (Video)

12 Μαΐου 2018 21:16
Τραγωδία στον Κηφισό: 8 φόρες πάνω από το όριο το αλκοόλ στον οδηγό νταλίκας! (Video)

Οκτώ φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, με τη ένδειξη να είναι 0.78 μιλιγκράμ ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, ήταν το αλκοόλ στον οργανισμό του 64χρονου οδηγού νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κηφισό, τραυματίζοντας θανάσιμα τους δύο οδηγούς και στέλντοντας στην εντατική μια 34χρονη γυναίκα, κόρη του ενός εκ των νεκρών.

Παράλληλα οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας με αντίγραφα πινακίδων, χωρίς ασφάλεια, με “ληγμένη” την πιστοποίηση από το ΚΤΕΟ και τον αριθμό πλαισίου να είναι ακαταχώρητος στα τερματικά της Τροχαίας.

Τι ακόμη έδειξε ο ταχογράφος;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσε την 37χρονη έγκυο και αυτοκτόνησε! Βόμβα με τον σύντροφο της εξαφανισμένης!

0.78 μιλιγκράμ ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα ήταν το αλκοόλ στον οδηγό της νταλίκας, σύμφωνα με την δικογραφία. δηλαδή, 8 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο του τροχαίου δυστηχήματος κάτεθεσε ότι ο οδηγός ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενώ σοκαριστικά είναι και τα αποτελέσματα από τους ταχογράφους της νταλίκας. Διαβάστε παρακάτω...

Στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρεται ότι, μετά από έλεγχο βρήκαν ότι υπήρχαν μέρες που η νταλίκα ήταν σε κίνηση 18 ώρες χωρίς διάλειμμα, ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι στις 30 Απριλίου οδηγούσε συνεχόμενα για 7 ωρα και 50 λεπτά, όπως προβλέπεται.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share