Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός από πυροβολισμό σε σταθμό τρένου!

Δεν υπάρχουν θύματα ευτυχώς...

9 Μαΐου 2018 20:15
Πανικός από πυροβολισμό σε σταθμό τρένου!

Πανικός και μεγάλη κινητοποίηση των βελγικών αρχών προκάλεσαν πυροβολισμοί που ακούστηκαν σε σταθμό του τρένου στις Βρυξέλλες. Οι αστυνομικές δυνάμεις ενημερώθηκαν για μία έκρηξη που σημειώθηκε στην πλατφόρμα 2 και αμέσως έσπευσαν να αποκλείσουν τους γύρω δρόμους και να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Καρέ - καρέ η στιγμή που η νταλίκα σκορπά τον θάνατο στον Κηφισό!

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, δεν ήταν έκρηξη αλλά πυροβολισμός από έναν άντρα. Από τον πυροβολισμό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ενώ μετά τον πρώτο έλεγχο που διενεργήθηκε, αποφασίστηκε να μην διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών. Η αστυνομία, σε συνεργασία με τη διοίκηση του σταθμού, αποφάσισαν να αποκλείσουν ένα μέρος του σταθμού και συγκεκριμένα δύο πλατφόρμες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιπλέον έλεγχος. Για τις ανάγκες της επιχείρησης, δόθηκε εντολή να απογειωθεί και ελικόπτερο, το οποίο εποπτεύει από αέρος την περιοχή.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον δράστη μέσω των καμερών ασφαλείας και τον έχει ταυτοποιήσει. Το ειδικό κλιμάκιο που πραγματοποίησε τον έλεγχο στο σημείο εντόπισε τον κάλυκα από τη σφαίρα, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του άντρα που πυροβόλησε μία φορά στο έδαφος, για άγνωστη αιτία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share