Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Θα τον σκοτώσω..." - Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων στην τραγωδία του Κηφισού!

Οργή και απειλές από τους συγγενείς των θυμάτων!

9 Μαΐου 2018 14:44

Σοκ και οργή εκφράζουν οι συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος, που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός νταλίκας στον Κηφισό τα ξημερώματα της Τετάρτης, οδηγώντας στο θάνατο δύο ανθρώπους, αλβανικής καταγωγής 65 και 60 ετών, και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μια γυναίκα 34 ετών, επίσης αλβανικής καταγωγής, κόρη του 60χρονου.

Τραγική φιγούρα είναι η σύζυγος του 60χρονου θύματος και μητέρα της τραυματισμένης κοπέλας, που δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής που γινόταν κάθε μέρα, όταν ο άντρας της με την κόρη της έφευγαν μαζί για τη δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις φορές πάνω από το όριο η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της νταλίκας!

«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική»

«Όπως κάθε πρωί, ο Σπύρος πήγαινε την κόρη μας στο φούρνο όπου εργαζόταν και μετά θα πήγαινε στη δουλειά του», λέει η γυναίκα στο protothema.gr. Η καθημερινή τους ρουτίνα διαταράχθηκε, όταν ο οδηγός της νταλίκας έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Πειραιώς, παρασύροντας δύο αυτοκίνητα.

«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική», λέει η γυναίκα, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αγωνιώντας από τη μία για την τύχη της κόρης της και πενθώντας από την άλλη για τον σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες - σοκ: Τα πρώτα πλάνα από το πολύνεκρο τροχαίο στον Κηφισό! (video)

«Αν τον βρω θα τον σκοτώσω»

Κι αν η γυναίκα δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ο ανιψιός του 60χρονου, που περνά ώρες αγωνίας στο Αττικό, εκφράζει οργή για όσα συνέβησαν και απειλεί ευθέως το μεθυσμένο οδηγό.

«Αν τον βρω, θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Έχει τελειώσει αυτός», διαμηνύει, μιλώντας στο protothema.gr, από το Νοσοκομείο Αττικό, όπου αγωνιά για την τύχη της 34χρονης ξαδελφής του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share