Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ζει σε ένα μικρό κελί μαζί με..." - Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ!

Ραγίζει καρδιές!

7 Μαΐου 2018 15:47

Στις 4 Ιουνίου θα προσαχθεί εκ νέου στο δικαστήριο του Χονγκ Κόνγκ η 20χρονη Ειρήνη το μοντέλο που κρατείται εδώ και έξι μήνες για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης. Ο πατέρας της μιλά για πρώτη φορά και απευθύνει δραματική έκκληση για τη τύχη της κόρης του.

ΠΑΤΕΡΑΣ 20ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: «Είμαι στη φυλακή χωρίς να ξέρω τίποτα για την κοκαΐνη. Γιατί τους άλλους δεν τους πιάνουν; Έχουμε δώσει στοιχεία.». Αυτό είναι το παράπονο της κόρης μου, η οποία δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει και συνεχώς με ρωτάει τι θα γίνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον Σκορπιό: Το φάντασμα του Ωνάση κυκλοφορεί μέσα στην βίλβα! Τρόμαξε τον σεκιουριτά του Ριμπολόβλεφ!

«ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ, ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ»

Στις 4 Ιουνίου η Ειρήνη θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο του Χόνγκ Κόνγκ και πιθανότατα θα ξεκινήσει η διαδικασία που θα οδηγήσει σε δίκη. Ο αστυνομικός πατέρας της μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, περιγράφει τις δραματικές ώρες που περνά η κόρη του μέσα στο μικρό κελί με 4 Κινέζες κρατούμενες.

ΠΑΤΕΡΑΣ 20ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: «Κάνουν συνεχώς φασαρία, τσακώνονται και η κόρη μου κοντεύει να τρελαθεί. Αναγκαστικά προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες. Τι άλλο να κάνει; Εξάλλου στα 10 λεπτά που μιλάμε μια φορά το μήνα τι να προλάβει να μας πει. Αλλά κι εμείς δε θέλουμε να μας πει για τη ζωή της εκεί, ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι δύσκολη. Επικεντρωνόμαστε μόνο στην υπόθεση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο οικογενειακό έγκλημα στους Θρακομακεδόνες! Έσφαξε την γυναίκα του με μπαλτά!

«ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΏΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ»

Αν η Ειρήνη δηλώσει ένοχη μπορεί η ποινή να μετριαστεί αλλά θα μείνει στις φυλακές. Αν δηλώσει αθώα και καταδικαστεί, τότε κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια. Ο Έλληνας συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ήδη έχει υποβάλλει αναφορά στην Ελλάδα με τα ονόματα των τουλάχιστον 2 προσώπων που της έδωσαν τα ναρκωτικά σε μια προσπάθεια να μεταφέρει την υπόθεση σε ελληνικά δικαστήρια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share