Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξελίξεις στην Πτολεμαΐδα: Ο άνδρας που πυροβόλησε το Μαλτεζάκι είχε θύματα και άλλα σκυλιά!

Αδιανόητο!

5 Μαΐου 2018 16:01
Εξελίξεις στην Πτολεμαΐδα: Ο άνδρας που πυροβόλησε το Μαλτεζάκι είχε θύματα και άλλα σκυλιά!

Οι φιλόζωοι απαiτούν να διερευνηθούν εξονυχιστικά και τα τρία περιστατικά και να συλληφθεί ο ασυνείδητος δράστης που πυροβολεί ανυπεράσπιστα ζώα


Μετά τον σάλο που προκάλεσε η εν ψυχρώ θανάτωση ενός μικρόσωμου σκυλιού ράτσας Μαλτέζ στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην Πτολεμαΐδα με πυροβολισμούς από αεροβόλο, αποκαλύπτεται ότι με τον ίδιο τρόπο έχουν θανατωθεί άλλα δυο σκυλιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρα για τις μανούλες σας: 12 ιδέες για τη γιορτή της μητέρα!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα μέλη του τοπικού Φιλοζωικού Σωματείου, η εκτέλεση του άτυχου σκύλου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου δεν ήταν η πρώτη στην πόλη. Είχαν προηγηθεί άλλα δυο περιστατικά πυροβολισμών με αεροβόλο τον περασμένο Μάρτιο, το ένα κοντά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην Άνω Πτολεμαΐδα και το άλλο κοντά στη λαϊκή αγορά, όπου πυροβολήθηκε και το Μαλτέζ!

Οι φιλόζωοι απαίτησαν να διερευνηθούν εξονυχιστικά και τα τρία περιστατικά και να συλληφθεί ο ασυνείδητος δράστης που πυροβολεί ανυπεράσπιστα ζώα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ο παίκτης που έχει πάρει 10 κιλά από την πρώτη μέρα! Τρώνε κρυφά; (photos)

Η προανάκριση για το θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης σκυλίτσας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr έδωσαν συμπληρωματική κατάθεση το βράδυ της Πέμπτης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share