Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο - σοκ: Αστυνομικός κλωτσάει στο κεφάλι ακινητοποιημένο κλέφτη αυτοκινήτου!

Τραγικό περιστατικό!

4 Μαΐου 2018 09:57
Βίντεο - σοκ: Αστυνομικός κλωτσάει στο κεφάλι ακινητοποιημένο κλέφτη αυτοκινήτου!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός στο Μαϊάμη μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τον δείχνει να χτυπά στο κεφάλι έναν ακινητοποιημένο κλέφτη αυτοκινήτου.

Στο βίντεο που καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης φαίνεται ο άνδρας, ο 31χρονος Ντέιβιντ Σουάζο, να είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και να έχει τα χέρια πίσω από την πλάτη του ενώ μπροστά του βρίσκεται ένας αστυνομικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το μυστήριο με το χαμένο φαγητό, ο πανικός στο συμβούλιο και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση! (video)

Στη συνέχεια ο συγκεκριμένος ένστολος φαίνεται να περνάει χειροπέδες στον 31χρονο, ο οποίος δεν δείχνει καμία διάθεση να διαφύγει.

Στο σημείο εκείνο εμφανίζεται ένας δεύτερος αστυνομικός ο οποίος ρίχνει εν ψυχρώ μια κλωτσιά στο κεφάλι του ακινητοποιημένου και σιδηροδέσμιου Σουάζο.

Η γυναίκα που κατέγραψε το περιστατικό δήλωσε στο ABC ότι ο Σουάζο αρχικά προσπάθησε να διαφύγει αλλά όταν είδε ότι έφτασε σε αδιέξοδο, σήκωσε τα χέρια ψηλά και κατευθύνθηκε προς το μέρος των αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «γλεντάει» την αποχώρηση του Κρητικού: «Ο Κρητικός πλήρωσε την υποταγή στον Λαουρίτο»



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share