Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Και νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο της! Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας...(video)

Καταιγιστικές εξελίξεις!

2 Μαΐου 2018 21:27
Ειρήνη Λαγούδη: Και νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο της! Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας...(video)

O πρώην σύντροφός της Ειρήνης Λαγούδη κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα Αγρινίου, τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, o εισαγγελέας τον κάλεσε διότι χρειάστηκε κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό, τι είπε στην κατάθεση του ο πρώην σύντροφός της Ειρήνης Λαγούδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πύρηνος εφιάλτης στην Ξάνθη! Kίνδυνος για την Δημόσια υγεία από τον μόλυβδο! (Video)

Από την πλευρά της, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει σταματήσει να αναζητά τους δράστες, ενώ κάνουν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η οικογένεια μάλιστα, πήγε στην μάντρα που φυλάσσεται το αυτοκίνητο της και πήρε νέα δείγματα για εξέταση. Ενώ, κυρίως επικεντρώθηκαν στο πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Ο Κ. Βασίλης Ταούξης, δικηγόρος της οικογένειας, είπε χαρακτηριστικά: «Η εικόνα που είναι στο κάδρο δεν είναι θαμπή. Είναι καθαρή. Φαίνονται πρόσωπα συγκεκριμένα. Πρόσωπο- πρόσωπα. Με βοήθεια από τον περίγυρό του..»

«Όταν ο εισαγγελέας καλεί αυτοπροσώπως και διενεργεί, παίρνει ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις από τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην Ειρήνη Λαγούδη και ήταν στη ζωή της μέσα».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share