Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία με παρέα Γάλλων στο Σούνιο που έκανε διακοπές με ιστιοπλοϊκό (video)

Aναποδογύρισε το βοηθητικό σκάφος

1 Μαΐου 2018 21:40
Τραγωδία με παρέα Γάλλων στο Σούνιο που έκανε διακοπές με ιστιοπλοϊκό (video)

Σοκαρισμένη είναι μια παρέα Γάλλων που έκανε διακοπές με ιστιοπλοϊκό στο Σούνιο.Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το βοηθητικό σκάφος που τους μετέφερε στην παραλία αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τον πνιγμό ενός ατόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας για τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι: «Τα παιδιά τα φετινά σε σχέση με μας...» (Video)

Συντετριμμένοι δε μπορούν να καταλάβουν ακόμη το κακό που τους βρήκε. Όλα έγιναν στον όρμο του Σουνίου. Το ιστιοπλοϊκό έδεσε αρόδου και οι 7 επιβαίνοντες -μια παρέα Γάλλων ανάμεσά τους και μικρά παιδιά- άρχισαν να μπαίνουν στο βαρκάκι για να διασχίσουν μια μικρή απόσταση.

Από άγνωστη αιτία το μικρό σκάφος αναποδογύρισε όταν μέσα βρίσκονταν 3 άτομα. Ο ένας έχασε τη ζωή του.

Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν άλλο ιστιοπλοϊκό. Αμέσως έσπευσε να βοηθήσει.

Ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός και η παρέα των Γάλλων ήθελε να επισκεφθεί το ναό του Ποσειδώνα. Ο Γάλλος σκίπερ είχε μεταφέρει τους περισσότερους με το τέντερ. Στην επιστροφή προς το ιστιοπλοικό η βάρκα αναποδογύρισε.

Η παρέα των Γάλλων είχε ενοικιάσει το ιστιοπλοϊκό από εταιρεία στην Αττική για ολιγοήμερες διακοπές. Προκαλεί ερωτήματα η κατάσταση της υγείας του και η προχωρημένη ηλικία του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Λιμεναρχείο Λαυρίου.

Δείτε το video από το δελτίο ειδήσεων του star:

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share