Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άντζελα Παντελή: Ποια είναι η καυτή dj που συναντά τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του;

26 Φεβρουαρίου 2013
Άντζελα Παντελή: Ποια είναι η καυτή dj που συναντά τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του;

H γνωστή παραγωγός Άντζελα Παντελή με τις σέξι εμφανίσεις της στα κλαμπ ανέβαζε την αδρεναλίνη των αντρών, ενώ φαίνεται ότι δεν άφησε αδιάφορο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Αν και δεν την γνώριζε προσωπικά, όταν πήγε μέχρι το γραφείο του στη Νέα Υόρκη, εκείνος δέχτηκε αμέσως να τη συναντήσει. Τι είπαν; Η εφημερίδα «News» τα έμαθε όλα.

Έχοντας 12 χρόνια προϋπηρεσία στα μεγαλύτερα αθηναϊκά ραδιόφωνα, η Άντζελα Παντελή σήμερα βρίσκεται στον Νο1 ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας, τον HELLAS FM, με καθημερινή εκπομπή (4-6 το απόγευμα) και ως διευθύντρια μάρκετιγκ. Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν περάσει από την εκπομπή της και για τον καθένα έχει διάφορες αναμνήσεις:

«Με τον Αντύπα είμαι οικογενειακή φίλη. Ειδικά με τη γυναίκα του είμαστε κολλητές. Μιλάμε στο τηλέφωνο πολύ συχνά. Με τον γιο του μιλάμε στο fb και τον πειράζω που είναι Παναθηναϊκός όταν χάνει η ομάδα του. Με τον Θάνο Πετρέλη κάνουμε πολύ παρέα. Μάλιστα συνεργαστήκαμε πέρσι στη συναυλία του στη Νέα Υόρκη. Εγώ έπαιξα μουσική πριν το σόου του. Με τον Χρήστο Χολίδη ήμασταν φίλοι προτού γίνει γνωστός, μας ενώνουν πολλά όπως η αγάπη για τον αθλητισμό. Μόλις έρθω στην Ελλάδα θα πάμε για σκι και θα κάνουμε διαγωνισμό σλάλομ. Λατρεύω τους Vegas και στην εκπομπή παίζουμε στάνταρ τραγούδια τους. Πολύ καλά παιδιά. Τον Σταμάτη Γονίδη τον συνάντησα στο σκάφος του στη Γλυφάδα τον Σεπτέμβριο. Κάναμε συνέντευξη για τον HELLAS FM και μετά πήγαμε και τα σπάσαμε στον Οικονομόπουλο. Την Πάολα την γνωρίζω από παλιά, από τότε που κατέβηκε πρώτη φορά στην Αθήνα. Αυθεντική, μαγκιόρα και κουκλάρα. Τη συνάντησα στην Ουάσινγκτον πριν από τρεις μήνες που είχε έρθει με τον Καρρά και τον Παντελίδη».

Η συνάντηση με τον Γιώργο

Στο πλαίσιο της εκπομπής της η Άντζελα θέλησε να παρουσιάσει στους ακροατές της ρεπορτάζ από τις διαλέξεις του Γιώργου Παπανδρέου στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Τον επισκέφθηκε, λοιπόν, στο γραφείο του όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο συνέντευξης για το ραδιόφωνο όπου εργάζεται. «Ήθελα να μιλήσω στους ακροατές μου για τις διαλέξεις του στο Columbia University, οπότε τον συνάντησα και του ζήτησα να παραστώ στο μάθημά του. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό γιατί πρέπει να πάρω άδεια και η γραφειοκρατία είναι τεράστια οπότε αρκέστηκα να του ζητήσω συνέντευξη. Περιμένω και ελπίζω να μου πεί το "OK", αν και από ό,τι έχω πληροφορηθεί ο ίδιος αποφεύγει τις συνεντεύξεις πρός αποφυγήν ερωτήσεων που αφορούν στην Ελλάδα, στη χρεοκοπία, στα σκάνδαλα. Εδώ συζητάει να δώσει μια συνέντευξη για την ελληνική τηλεόραση και έμαθα ότι ζητάει να δει προκαταβολικά τις ερωτήσεις. Τι θα τον ρωτήσω; Σίγουρα θα μιλήσουμε για πράγματα που έγιναν στην πατρίδα μας και μας προβληματίζουν όλους».

Με μια βαλίτσα στο χέρι....

Η καυτή Ελληνίδα dj έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ όλου του κόσμου. Από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, ενώ έχει μεγάλο φαν κλαμπ και στην Κύπρο. Έλληνες και ξένοι celebrities τής έχουν δώσει συνέντευξη. Ακόμα και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Παίζει τακτικά και σε ιδιωτικά πάρτι διασήμων. «Αξέχαστη θα μου μείνει η βραδιά όπου με κάλεσε να παίξω μουσική για τα γενέθλιά της η σοουγούμαν Coco και ο διάσημος ράπερ σύζυγός της ICE-T. Ο ICE-T, μάλιστα, ξετρελάθηκε και με αποκάλεσε "No1 female dj"».

Μετά το pole dancing το arial silks

Πάντα είχε λατρεία στο fitness και στα σπόρ γι' αυτό άλλωστε έχει ασχοληθεί με τη γυμναστική και την τοξοβολία, ενώ δηλώνει και λάτρης του χειμερινού σκι και των extreme sports. Τα τελευταία χρόνια πάντως την απασχόλησε ιδιαίτερα και το pole dancing, προτού, μάλιστα, το ανακαλύψουν στην Ελλάδα. Επειδή, όμως, θέλει να είναι πάντα μπροστά εδώ και έναν χρόνο έχει καταπιαστεί με το νέο φετίχ της, τον χορό στα μεταξωτά πανιά. «Το arial silks είναι ένα από τα πιο δύσκολα είδη γυμναστικής αφού πρόκειται για ακροβατικά».

Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει στα decks και να μη γυρίσεις να την κοιτάξεις. Αυτό που τη διακρίνει είναι οι σέξι εμφανίσεις της καθώς τολμά και φοράει ρούχα αλλά και μαγιό σχεδόν μικροσκοπικά που αναδεικνύουν την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. «Έχω λατρεία στις περούκες με έντονα και στα εκκεντρικά κοσμήματα» λέει, ενώ το γεγονός ότι χορεύει ασταμάτητα την ώρα που παίζει ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό της, και ιδιαίτερα το αντρικό που παραληρεί και παθαίνει αμόκ αδρεναλίνης στις εμφανίσεις της. Ειδικά όταν πασπαλίζεται με την αγαπημένη της χρυσόσκονη...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share