Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ντορέττα Παπαδημητρίου: 50 πράγματα που δεν ξέρετε για τη νικήτρια που αγάπησε το ελληνικό κοινό στο «Dancing»!!!

2 Φεβρουαρίου 2013
Ντορέττα Παπαδημητρίου: 50 πράγματα που δεν ξέρετε για τη νικήτρια που αγάπησε το ελληνικό κοινό στο «Dancing»!!!

Την αγαπήσαμε και τη λατρέψαμε τους τέσσερις μήνες της παρουσίας της μέσα στο «Dancing with the stars». Στηνόμασταν με τις ώρες να δούμε και να επισημάνουμε ένα λάθος της, μια φιγούρα άχαρη, αυτή όμως σε κάθε live γινόταν ολοένα και καλύτερη. Έτσι η μισή Ελλάδα άρχισε να μιλά για «το φαινόμενο Ντορέττα Παπαδημητρίου» και η άλλη μισή να αναρωτιέται ποια είναι η ξανθιά κοπέλα με τους κοιλιακούς «φέτες» που μας κρατούσε ξύπνιους μέχρι τα ξημερώματα. Εμείς τα μάθαμε όλα γι' αυτήν και σας λέμε μικρά και μεγάλα μυστικά της που δεν τα ξέρετε...

Της Τζώρτζιας Συρίχα

1 Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Φοίτησε στα ιδιωτικά σχολεία του Ζηρίδη και του Γιαννόπουλου στο δημοτικό. Γυμνάσιο και λύκειο πήγε σε δημόσιο σχολείο.

2 Μια μέρα στο μάθημα των μαθηματικών την πήρε ο ύπνος γιατί ήταν κουρασμένη, αλλά ο δάσκαλος τη λυπήθηκε και δεν την ξύπνησε.

3 Έκανε πρωταθλητισμό από μικρή ηλικία στη ρυθμική γυμναστική και αργότερα ασχολήθηκε με τον στίβο.

4 Η Ξένια και η Τένια ήταν κολλητές της φίλες στο δημοτικό, ενώ στο γυμνάσιο κολλητή της ήταν η Τζένη, με την οποία κάνει παρέα ακόμα και σήμερα.

5 Ήταν πάντα πολύ δύσκολη στο να κάνει φιλίες επειδή γενικότερα από φίλες την πάτησε και ένιωσε πολλές φορές πισώπλατα μαχαιρώματα.

6 Ο πρώτος της έρωτας ήταν στο νηπιαγωγείο με ένα αγοράκι που το έλεγαν Φερνάντο.

7 Είναι πεισματάρα, δεν της αρέσει να την προκαλούν, και όταν βάλει κάτι στο μυαλό της το κάνει. Σε ηλικία πέντε χρόνων την προκάλεσε ένας φίλος της, ο Στέφανος, ότι δεν θα έπεφτε ποτέ στην πισίνα με τα ρούχα και εκείνη έπεσε φορώντας το καλό της φουστάνι, κάνοντας τη μαμά της να ουρλιάζει από το φόβο της και να πάθει πανικό.

8 Έχει μία αδελφή, την Ελίνα, που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή της. Όταν ήταν μικρές δεν έμοιαζαν καθόλου, μεγαλώνοντας, όμως, μοιάζουν τόσο μεταξύ τους που και οι ίδιες ακόμα δεν το πιστεύουν.

9 Τα καλοκαίρια της παιδικής και της εφηβικής της ηλικίας τα περνούσε στο Αίγιο, τόπο καταγωγής του μπαμπά της.

10 Η βαθμολογία του απολυτηρίου της ήταν με 19,4. Πέρασε στο Πολιτικό της Νομικής αλλά τα παράτησε γιατί ήθελε να γίνει ηθοποιός, μια απόφαση που βρήκε αρχικά εντελώς αντίθετους τους γονείς της.

11 Το 2002 φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας αλλά και θεατρικά σεμινάρια πριν από τρία χρόνια στην Αμερική σχετικά με την υποκριτική του κινηματογράφου.

12 Το διαζύγιό της με τον Κώστα Πηλαδάκη ήταν από τις πιο επίπονες διαδικασίες και δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί δημόσια ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της. Όμως μέσα από αυτή τη δοκιμασία έμαθε να προσπερνά τις δυσκολίες και να κοιτάζει μπροστά.

13 Παρόλο που έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη έχουν σήμερα μια υπέροχη σχέση και δεν την ενοχλεί αν ο πρώην σύντροφός της κάποια στιγμή θελήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

14 Το καλοκαίρι στο «Θάλασσα» πολλές φορές η Ντορέττα είχε έρθει αντιμέτωπη με τον Κώστα Πηλαδάκη και την τότε σύντροφό του τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ενώ κάποιος θα περίμενε ο ένας να γυρίσει την πλάτη στον άλλον, καμία σχέση. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

15 Ο Πηλαδάκης τη στήριξε πολύ στην απόφασή της να πάρει μέρος στο «DWTS3». Μάλιστα, την έπαιρνε τηλέφωνο πριν από κάθε εμφάνισή της, της έκανε κριτική αλλά και την ενθάρρυνε για να παίρνει κουράγιο.

16 Μετά από την κινηματογραφική ταινία «Alter Ego» με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, η Ντορέττα έγινε κολλητή φίλη με τον Σάκη και έκτοτε κάνουν πολύ στενή παρέα. Μάλιστα, πολλές φορές σε κάθε εμφάνισή του σε νυχτερινό μαγαζί η Ντορέττα είναι εκεί για να τον εμψυχώνει και να τον στηρίζει.

17 Τα παιδιά της ήταν οι πιο φανατικοί θαυμαστές της στο «DWTS3». Όταν οι κριτές στο τέλος της μονομαχίας τής έβαλαν «9», ο μικρός της γιός Φίλιππος έβαλε τα κλάματα.

18 Κουμπάρος της είναι ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο, επίσης, διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα κάνουν πολύ στενή παρέα όποτε δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

19 Δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στη ζωή της -πολλές από αυτές ριζοσπαστικές- παρόλο που δεν είναι επαναστάτρια. Είναι, όμως, άνθρωπος που τολμά και σε ό,τι κι άν κάνει την καθοδηγεί το ένστικτό της.

20 Όταν κάτι δεν της πάει καλά το αλλάζει γιατί δεν της αρέσει να τελματώνουν κάποιες καταστάσεις που την ενοχλούν.

21 Έχει αναπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου και δεν διστάζει να τσακωθεί με όποιον αδικεί κάποιον άλλον, αλλά αν αισθανθεί και η ίδια αδικημένη.

22 Τρελαίνεται όταν βλέπει κάποιον να είναι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις του, ενώ εκείνη βλέπει τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες.

23 Έχει τσακωθεί με κολλητούς της που ένιωθε να την υποτιμούν και δεν αναγνώριζαν κάποια πράγματα που είχε κάνει γι' αυτούς. Επίσης, όταν βλέπει κάποιους να ξεπερνούν τα όρια και να μπερδεύουν τη φιλία με τη δουλειά, τους βγάζει από τη ζωή της.

24 Έχει αποχωρήσει από πρόβα θεατρικής παράστασης που έκανε για τρεις μήνες μόλις είδε ότι ο σκηνοθέτης ήθελε να την... εξολοθρεύσει! Επειδή της μιλούσε προσβλητικά και υποτιμητικά, όταν έφτασε στα όριά της τα βρόντηξε μετά από άγριο καβγά.

25 Τρώει τα πάντα. Σιχαίνεται, όμως, το πορτοκάλι στα γλυκά και μέσα στα φαγητά.

26 Από τότε που γέννησε τα παιδιά της δεν γυμνάζεται καθόλου. Το υπέροχο σώμα της είναι προϊόν γονιδιακής κατασκευής. Έχει κουραστεί τόσο πολύ από τον αθλητισμό στη ζωή της που δεν μπορεί καθόλου να μπαίνει πλέον στη διαδικασία της εξουθενωτικής γυμναστικής.

27 Δεν νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλες γυναίκες και δεν ζηλεύει γενικότερα. Της αρέσει να βλέπει γυναίκες να υποστηρίζουν η μία την άλλη.

28 Στη δουλειά της έχει νιώσει πολλές φορές πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά επειδή είναι συνηθισμένη από ζήλιες και κακίες από τότε που έκανε πρωταθλητισμό, όλα αυτά τα αντιμετωπίζει χαλαρά και ψύχραιμα.

29 Δεν της αρέσουν οι εντάσεις, τα παρασκήνια και τα κουτσομπολιά, κάνει τη δουλειά της και φεύγει. Σε καβγάδες πάντα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να τα ξεπερνά όλα με χιούμορ.

30 Είναι αναποφάσιστη και αργεί μέχρι να καταλήξει σε κάτι. Ταλαιπωρείται πολύ μέχρι να δει προς τα πού κλίνει η ζυγαριά, μόλις, όμως, πάρει την απόφαση είναι κάθετη και δεν της αλλάζει γνώμη κανείς.

31 Είναι φανατική θαυμάστρια της Κέιτ Μπλάνσετ, της αρέσουν οι «εύθραυστες γυναίκες», και από Ελληνίδες λατρεύει τη Μαρία Ναυπλιώτου.

32 Από άντρες θαυμάζει τον Χρήστο Λούλη, που θεωρεί ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός, και λατρεύει τον Κώστα Καζάκο, τον οποίο θαύμαζε από μικρή ηλικία. Την πρώτη παράσταση που είδε ήταν στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να παίζει εκείνη στο θέατρο αυτό μετά από τόσα χρόνια.

33 Σιχαίνεται την έπαρση και την έχει συναντήσει πολύ συχνά στη ζωή της.

34 Οι αδυναμίες της είναι τα δύο της παιδιά, ο Διονύσης και ο Φίλιππος, και γενικότερα όλοι οι άνθρωποι του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

35 Δεν ανοίγεται και δεν εμπιστεύεται ανθρώπους εύκολα, είναι υπερευαίσθητη και βάζει συχνά τα κλάματα, είναι καχύποπτη και τα περνάει όλα από κόσκινο.

36 Οι δικοί της παραπονιούνται ότι δεν τους παίρνει συχνά τηλέφωνο...

37 Της λείπει από τη ζωή της η ανεμελιά, από μικρή ηλικία ήταν φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις, και έτσι θέλει πολύ να χαλαρώνει και να μη σκέφτεται τίποτα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

38 Γενικότερα σε ό,τι και να της συμβεί είναι πολύ ψύχραιμη, λαχτάρησε όμως και ένιωσε να της φεύγει η μισή ζωή όταν ο μικρός της γιος Φίλιππος έπεσε από μπαλκόνι τεσσάρων μέτρων και έσπασε τα πόδια του. Ήταν ό,τι πιο ακραίο έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

39 Δεν ήταν η πρώτη φορά που της είχαν κάνει πρόταση από το «DWTS» για να πάρει μέρος, κάθε χρόνο της το έλεγαν, αλλά εκείνη δεν το αποφάσιζε... Η τρίτη χρονιά την βρήκε σε καλή διάθεση και με πολλή όρεξη, γι' αυτό προφανώς και το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.

40 Έχει κάνει πολύ δίαιτα στη ζωή της και έχει πεινάσει πολύ. Τώρα τρώει τα πάντα και από λίγο, ενώ της αρέσει να τρώει και τηγανητά και γλυκά...

41 Ο μικρός γιος της Φίλιππος τής μοιάζει περισσότερο στο χαρακτήρα, είναι πιο εξωστρεφής, ενώ ο Διονύσης έχει πάρει περισσότερο από τον μπαμπά του και είναι πιο σοβαρός και κρατάει πράγματα μέσα του.

42 Οι φήμες λένε ότι με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη χώρισε τη βραδιά του τελικού και παρόλο που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη κατάφερε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

43 Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν παραβρέθηκε ούτε μία φορά στο «DWTS3», κάτι που όπως λέγεται ενόχλησε πάρα πολύ τη Ντορέττα, η οποία ένιωσε άσχημα που ο καλός της δεν την στήριξε.

44 Τον πρώτο άνθρωπο που πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά τη νίκη της και έκλαιγαν μαζί ήταν η μαμά της, αφού η αδελφή της δεν έλειψε από καμιά εμφάνισή της.

45 Δεν έχει μέχρι στιγμής μπει στη διαδικασία συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 και δεν της έχει γίνει καμία πρόταση μετά από τη νίκη της. Παρόλα αυτά δεν την απασχολεί καθόλου αυτό, καθώς πιστεύει ότι κέρδισε πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριμίες και φιλίες με άτομα που δεν ήξερε.

46 Ήταν μεγάλη έκπληξη γι' αυτήν ότι μπορούσε να χορεύει. Δέθηκε πολύ με τον δάσκαλό της τον Παύλο και μιλάνε διαρκώς στο τηλέφωνο.

47 Ο Φίλιππος τής έχει μεγάλη αδυναμία και τη φωνάζει συνέχεια «μανούλα μου».

48 Αρνείται να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά την ώρα που είναι μαζί με τους γιους της... Παρόλα αυτά έχει μόνιμα τις τύψεις τής μαμάς που φεύγει από το σπίτι και αφήνει τα παιδιά της.

49 Είναι πολύ ανεξάρτητη από μικρή ηλικία και δεν θα ήθελε να εξαρτάται ποτέ οικονομικά από έναν άντρα.

50 Είναι σινεφίλ, αλλά στην τηλεόραση βλέπει ελάχιστα πράγματα, μόνο κάποιες ωραίες ταινίες μεταμεσονύχτια και όταν κοιμούνται τα παιδιά.

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share