Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές κατά τόπους με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

26 Φεβρουαρίου 2013
Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές κατά τόπους με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και την κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένεςκαι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανές καταιγίδες το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, βαθμιαία όμως και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και πιθανόν στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, όπου το πρωί πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Το απόγευμα τα ίδια φαινόμενα πιθανόν να εκδηλωθούν και στα Δωδεκάνησα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share