Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Αυτό είναι το κορίτσι διάβολος που μαχαίρωσε και έκαψε με βραστό νερό τον σύντροφό της! (Photos)

Το απόλυτο σοκ!

17 Απριλίου 2018 17:09
Φρίκη: Αυτό είναι το κορίτσι διάβολος που μαχαίρωσε και έκαψε με βραστό νερό τον σύντροφό της! (Photos)

Είναι μόλις 22 χρονών. Και ενώ η ζωή της θα έπρεπε να είναι ανέμελη και χαρούμενη και να μοιράζεται στιγμές ξενοιασιάς με τον σύντροφό της, αντάξιες των νιάτων τους, εκείνη επέλεξε γρήγορα τον διαβολικό ρόλο της γυναίκας - αράχνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα κόκαλα του Στάθη: Άγριες καταστάσεις στην οικογένειες του Ψάλτη! Διαφωνούν μέχρι και για το Μνημόσυνο!

Ο λόγος για την Petite Jordan Worth η οποία ζούσε μαζί με τον σύντροφό της, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιεύονται στο χωριό Stewartby, στο Bedfordshire της Αγγλίας.

Ο νεαρός έζησε την κόλαση στα χέρια της χειριστικής φίλης του η οποία τον μαχαίρωσε, τον έκαψε με βραστό νερό και τον "εξόρισε" από το κρεβάτι τους τελευταίους 9 μήνες. Αποφάσιζε ακόμα και τι ρούχα θα φόραγε ο σύντροφός της. Επίσης τον είχε αποκόψει από όλους του τους φίλους και είχε τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Αυτή είναι η απόφαση για τον αγγειοχειρούργο!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο όταν και οι δύο ήταν 16 ετών. Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς ξεκίνησε η διεστραμμένη συμπεριφορά της 22χρονης, το μόνο σίγουρο είναι πως τα "άγρια" βασανιστήρια ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 και διήρκησαν έως τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου.

Στο δικαστήριο του Luton Crown Court όταν ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης η εισαγγελέας έμεινε εμβρόντητη.

Η 22χρονη τελικά καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share