Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα μαστροπών! - 20χρονες σκλάβες του σ*ξ για 10 ευρώ!

Σοκ με την δράση του κυκλώματος!

17 Απριλίου 2018 09:12
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα μαστροπών! - 20χρονες σκλάβες του σ*ξ για 10 ευρώ!

Κύκλωμα μαστροπών που εκμεταλλευόταν γυναίκες από τη Λευκορωσία εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την εκμετάλλευση των γυναικών που είχαν πέσει στα δίχτυα τους και οι οποίες είχαν μετατραπεί σε σκλάβες του σεξ για 10 ευρώ την ημέρα.

Το κύκλωμα εκτιμάται ότι είχε «φυλακισμένες» 20 κοπέλες, κάθε μια εκ των οποίων καθημερινά ικανοποιούσε περίπου 40 άνδρες την ημέρες, για τουλάχιστον 16 ώρες. Η τιμή του ραντεβού ήταν 20 ευρώ και τα πρώτα πέντε ερωτικά ραντεβού ήταν προμήθεια υπέρ του οίκου ανοχής. Η κάθε κοπέλα έβγαζε για λογαριασμό του κυκλώματος 800 ευρώ την ημέρα. Συνολικά, τα ημερήσια κέρδη του κυκλώματος ανέρχονταν σε 10.000 με 15.000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα καρφιά του Χάρου στην Φαρμάκη, η καταγγελία για την Σαλταφερίδου και το κράξιμο στην Ροδάνθη! Όσα είδαμε χθες... (Video)

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκαλύπτεται ένας γιατρός και ένας δικηγόρος είχαν κομβικό ρόλο στο λειτουργία του κυκλώματος καθώς εξασφάλιζαν την παράταση της παραμονής των κοριτσιών στην Ελλάδα.

Το Φεβρουάριο του 2018 αρχηγικό μέλος του κυκλώματος απευθύνθηκε σε γυναικολόγο της Αθήνας ο οποίος έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις με τις οποίες πιστοποιούσε την ύπαρξη εγκυμοσύνης των γυναικών, αλλά και… δυσκολίες στην κύηση εξαιτίας μερικής αποκόλλησης εμβρύου! Αυτές τις βεβαιώσεις τις παρέλαβε ένας δικηγόρος, ο οποίος τις κατέθεσε στην Επιτροπή Ασύλου ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στην χώρας μας, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι τα έγγραφα ήταν αναληθή.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του κυκλώματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/04) από την Άντα Λεούση!

Μια από τις κοπέλες που έπεσαν στα δίχτυα του κυκλώματος βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει όταν η γυναίκα που κρατούσε όλα τα διαβατήρια των κοριτσιών... μέθυσε. Την ακολούθησαν και κάποιες ακόμη. Αυτό συνέβη την 1η Φεβρουαρίου. Ενα μήνα αργότερα, το κύκλωμα προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή για να τις εντοπίσει! Ακόμη προσπάθησαν μέσω διαφόρων σάιτ στο Ιντερνετ να τις παραπλανήσουν και να τις ρίξουν και πάλι στα δίχτυα τους. Εντωμεταξύ μια κοπέλα που περίμενε το κύκλωμα από τη Μολδαβία δεν έφθασε ποτέ στην Αθήνα κάνοντας τα μέλη του κυκλώματος να πιστεύουν ότι οι τρεις γυναίκες το είχαν σκάσει και δούλευαν σε... ανταγωνιστή.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα απείλησαν τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου Τζαμάλ, ο οποίος είναι σύντροφος της γυναίκας που θεωρούσαν ανταγωνίστρια και ότι τους είχε αρπάξει τα δυο κορίτσια και στη συνέχεια, μάλιστα, πυρπόλησαν την πρόσοψη του καταστήματος!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν συλλάβει οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα οκτώ άτομα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share