Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Λεοπάρδαλη επιτίθεται και ξεσκίζει κυρολεκτικά τουρίστα! ( Σκηλές Εικόνες)

Το αιματηρό σαφάρι!

16 Απριλίου 2018 16:56
Φρίκη: Λεοπάρδαλη επιτίθεται και ξεσκίζει κυρολεκτικά τουρίστα! ( Σκηλές Εικόνες)

Ο Χάρντι Σπέσκτερ και η σύντροφος του Πέτρα Ουίντμάιζερ, έκαναν διακοπές μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο σαφάρι στη Ναμίμπια. Είχαν το πλήρως εξοπλισμένο τροχόσπιτο του και τα βράδια έμεναν μέσα. Απολάμβαναν να βρίσκονται σε παρθένα περιοχή, να ακούν τους ήχους της νύχτας μέσα στη σαβάνα και να βρίσκονται κοντά σε άγρια ζώα.

Το ζευγάρι των Γερμανών έπεσε για άλλο ένα βράδυ να κοιμηθεί όταν ύστερα από λίγο ο Χάρντι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Νόμιζε ότι είχε ξεχάσει να κλείσει κάποιο παράθυρο και σηκώθηκε να το κλείσει. Βρέθηκε όμωβς πρόσωπο με πρόσωπο με μια μεγάλη λεοπάρδαλη η οποία είχε μπει από το παράθυρο μέσα στο τροχόσπιτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: 24ωρη απεργία σε ΜΜΜ την Τετάρτη!

Πριν καταλάβει καλά καλά εάν ονειρεύεται ή όχι, το αιλουροειδές είχε βγάλει νύχια και είχε εγκλωβίσει το κεφάλι του Χάρντι. Προσπαθούσε να βρει τον λαιμό του. Ακολούθησε μια μάχη σώμα με σώμα στην οποία στο μεταξύ είχε εμπλακή και η Πέτρα προκειμένου να σώσει τον σύντροφο της από βέβαιο θάνατο.

Κάποια στιγμή ο Χάρντι κατάφερε να απελευθερώσει τα χέρια του και να βυθίσει τα δάχτυλα του στα μάτια της λεοπάρδαλης. Τότε μόνο το ζώο χαλάρωσε το σφίξιμο και έφυγε όπως ήρθε, πηδώντας από το παράθυρο.

Ο Χάρντι υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι. Η Πέτρα τηλεφώνησε από το δορυφορικό της τηλέφωνο και εκλιπαρούσε για βοήθεια. Τα νύχια του αιλουροειδούς ξέσκισαν το τριχωτό και φαινόταν το κρανίο. Οι ώμοι και τα χέρια του είχαν σκιστεί βαθύτατα μέχρι το κόκαλο. Τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκικο πλοίο πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου! (photos+video)

Οι στιγμές που πέρασε η Πέτρα με τον σύντροφο της ημιθανή δίπλα της και εκείνη να προσπαθεί να καλέσει βοήθεια, ήταν αγωνιώδεις. Άλλα άγρια ζώα προφανώς άκουσαν το θόρυβο, ή μυρίστηκαν το αίμα και έπεφταν με ορμή ή έξυναν με τα νύχια τους το φορτηγό.

Πηγή: pontiki.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share