Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο ξύλο και χημικά από ΜΑΤ σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας! (photos)

Τραγικές εικόνες!

16 Απριλίου 2018 14:23
Απίστευτο ξύλο και χημικά από ΜΑΤ σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας! (photos)

Ενταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πορεία φοιτητών και μαθητών προς την αμερικανική πρεσβεία για τους βομβαρδισμούς στη Συρία.

Ομάδα φοιτητών προσπάθησε να ρίξει το άγαλμα του Τρούμαν στη λεωφόρο Β. Γεωργίου, την ώρα που περνούσε από εκεί η πορεία και η αστυνομία απάντησε με ξύλο και χημικά. Από τα επεισόδια που διήρκεσαν αρκετά λεπτά υπήρξαν τραυματίες, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές. Νωρίτερα οι φοιτητές είχαν πετάξει αβγά στη γαλλική πρεσβεία και μπογιές στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι από τα Προπύλαια και γίνεται με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία. Με σύνθημα: «Ξεσηκωμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία - Καμία συμμετοχή της χώρας μας», φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι (Ιστορικού-Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Τουρκικών Σπουδών, ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑ) συγκεντρώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα στα Προπύλαια, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Η Γκαμπριέλα "καρφώνει" τον Δώρο! Το μήνυμα που τον καίει και οι χάκερς: "Μου έστειλε και μου είπε..."

Φωτογραφικό υλικό από το protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share