Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κραυγή αγωνίας από τον άνδρα που ζυγίζει 360 κιλά! Τι ζητάει; (Photos)

Η έκκληση του για βοήθεια!

16 Απριλίου 2018 11:50
Κραυγή αγωνίας από τον άνδρα που ζυγίζει 360 κιλά! Τι ζητάει; (Photos)

Τη δική του περιπέτεια βιώνει τα τελευταία χρόνια ένας άνδρας στην Κομοτηνή ο οποίος, ζυγίζει 360 κιλά και ζητά να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.


"Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, με φροντίζει καθημερινά η γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μου. Ζητώ βοήθεια για να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Μας απαντάνε ότι δεν υπάρχει κρεβάτι για τα κιλά μου" λέει ο Σιαχίν Σερήφ στο enikos.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς!

"Έχω πληγές στο σώμα μου ζητάω τουλάχιστον να έρθει κάποιος γιατρός να με δει στο σπίτι αλλά δεν έχω καμία βοήθεια" συνεχίζει ο κ. Σερήφ.

Το πρόβλημα του υπέρβαρου άνδρα είχαν δημοσιοποιήσει τα μέσα ενημέρωσης της Κομοτηνής από το 2012. Τότε είχε νοσηλευτεί για δύο περίπου μήνες σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ωστόσο η κατάσταση του όπως λέει ο ίδιος, δεν βελτιώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Γιώργος Μπαλταδώρος: Στην δημοσιότητα συνομιλίες του κινητού του! Ο διάλογος και η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών!

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σιαχίν Σερήφ απευθύνει μάλιστα έκκληση προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας, ζητώντας βοήθεια.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share