Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρχεται η άνοιξη λίγο πριν μπει ο Μάρτης!!! Αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς!!!

25 Φεβρουαρίου 2013
Έρχεται η άνοιξη λίγο πριν μπει ο Μάρτης!!! Αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς!!!

Με ζέστη και ανοιξιάτικη διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να αγγίζει τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στα νότια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στις βορειότερες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share