Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γάμος με τη Μαρινέλλα, ο χωρισμός, η αρρώστια και η δύσκολη συμβίωση!!!

24 Φεβρουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γάμος με τη Μαρινέλλα, ο χωρισμός, η αρρώστια και η δύσκολη συμβίωση!!!

Η ζωή του Τόλη ήταν γνωστή λίγο πολύ σε όλους. Ή αν θέλετε ήταν γνωστά όσα ο ίδιος ο Τόλης επιθυμούσε να βγουν στο φως της δημοσιότητας, καθώς έχει αναμφισβήτητα χτίσει μια καριέρα με πολύ κόπο και μόχθο, δουλεύοντας από μικρό παιδί άλλοτε ως κομπάρσος σε θεατρικά έργα, άλλοτε ως πρωταγωνιστής στον κινηματογράφο, άλλοτε τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες (τυχαίο είναι ότι τον ονόμασαν «άρχοντα της πίστας»;) και άλλοτε υπογράφοντας εκπληκτικά τραγούδια ως συνθέτης. Ένα πολυσύνθετο ταλέντο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Ωστόσο, τα άγνωστα στοιχεία στη ζωή του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Αλήθειες πικρές, γεμάτες πόνο. Αλήθειες μοναδικές για έναν άνθρωπο που η Ελλάδα έχει υποκλιθεί πολλές φορές στο ταλέντο του.

Στα κιτρινισμένα από το χρόνο φύλλα των τετραδίων που άφησε πίσω της, η Παναγιώτα Βοσκοπούλου έγραφε και ζούσε ξανά όσα είχε βιώσει στο πλευρό του αδελφού της. Άλλοτε με πολύ γλυκά λόγια και άλλοτε κατακρίνοντας όχι τον ίδιο αλλά τους ανθρώπους που έζησαν κοντά του παίρνοντας λίγη από τη λάμψη του, γράφει και γράφει και γράφει!

«Σιγά σιγά και λίγο λίγο ο Τόλιος παρηγορήθηκε, η πληγή επουλώθηκε, η συμπαράσταση έγινε έρωτας με τη Μαρινέλλα και μια μέρα έσκασε η βόμβα: "Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται". Άλλο τραγικό, μεγάλο λάθος. Άλλη μια τραυματική εμπειρία γι' αυτόν. Άλλη μια απογείωση προς τα σύννεφα, απογείωση προς τα ουράνια και τα άστρα. Έρωτας ως τον ουρανό στεγασμένος σε ένα τριάρι διαμέρισμα που ήταν τότε το σπίτι της Μαρινέλλας στο Παγκράτι. Όμως τέτοιοι θεϊκοί, μεγάλοι έρωτες δεν χωράνε στα τριάρια, και πέρασε αλίμονο ο καιρός που "ο Πυγμαλίωνας ήθελε την Γαλατίαν και μία καλύβην". Τότε στη Γαλατία ήταν αρκετή η καλύβα. Τώρα το λιγότερο που θέλει είναι ένα πεντάρι διαμπερές και πολυτελές. Έτσι η τρελή αγάπη του Τόλιου και της Μαρινέλλας μετακόμισε σε μια βίλα πολυτελείας στη Γλυφάδα. Ξανά πάλι αφοσίωση και εγκατάλειψη του εαυτού του, αφού ακόμα και τη δουλειά του και την καριέρα του είχε αρχίσει να παραμελεί. Εδώ πρέπει να πω κάτι που το άκουσα πολλές φορές. Κατά καιρούς πολλοί είπαν πως τον Βοσκόπουλο τον ανέδειξε η Στρατηγού, η Δούκισσα και γενικά οι γυναίκες του. Αυτό είναι λάθος. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Καμιά γυναίκα του δεν τον ανέδειξε ούτε τον βοήθησε καλλιτεχνικά. Λίγο πολύ τον ζημιώσανε. Ο Τόλης είναι ιππότης στις γυναίκες του και αυτό είναι που τον τρώει. Στη Γλυφάδα δεν έμειναν πολύ. Ο Τόλης αγόρασε τη βίλα της Κηφισιάς από τη Ρένα Βλαχοπούλου. Ένα ωραίο και μεγάλο σπίτι που στέγασε την ευτυχία του. Ή να πούμε πιο σωστά, τη δυστυχία του, γιατί πολύ λίγες ήταν οι χαρές μαζί της. Έκανε κοντά της υπομονή οκτώ χρόνια, γιατί εξακολουθούσε να την αγαπά παράφορα και γιατί αγαπούσε σαν δικό του παιδί την κόρη της, την Τζωρτζίνα. Όταν παντρεύτηκε τη Μαρινέλλα, η Τζωρτζίνα ήταν λίγων μηνών, στα σπάργανα, και πάντα ήταν τρελός από αγάπη γι' αυτό το παιδί. Το λάτρευε κυριολεκτικά. Όπως τον άκουσα να λέει αργότερα, όταν έμεινα μαζί του στην καμπάνα, η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Και είχε πει μερικές φορές να φύγει, όταν τον έπνιγε το άδικο, μα η υπερβολική αγάπη που είχε και στις δύο τον έκανε να κάνει υπομονή. Υπομονή στην υπομονή άνοιξε την πόρτα μια μέρα, έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Άλλη μια πικρή εμπειρία και τόσο του κόστισε που έπεσε βαριά άρρωστός. Έπαθε γαστρορραγία και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να γίνει καλά. Και άργησε πολύ να συνέλθει. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε, γιατί έχει γερό οργανισμό, η ψυχή του, όμως, έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ντοκουμέντο στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί!

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share