Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Βαρυμπόμπη: ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες!

Πιθανότατα λόγω πυροβολισμών!

11 Απριλίου 2018 18:34
Συναγερμός στην Βαρυμπόμπη: ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες!

Αναστάτωση στους κατοίκους της Βαρυμπόμπης προκάλεσαν δύο πυροβολισμοί τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο acharnorama.gr ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ και κάτοικος στην περιοχή Γιώργος Δασκαλάκης, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και μετά από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ που ήταν παρκαρισμένο πίσω από θάμνους.

Η φωτιά έκαψε τμήμα του δάσους όμως χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε η επέκτασή της.

Στο σημείο έφτασε αμέσως κλιμάκιο της Ασφάλειας Αχαρνών για να διαλευκάνει την υπόθεση που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Να θυμίσουμε πως παρόμοια περιστατικά έχουν ξανά συμβεί κατά το παρελθόν καθώς η περιοχή "ενδείκνυται" για "ξεκαθαρίσματα λογαριασμών" ανθρώπων της νύχτας, αφού η κίνηση πεζών ή οχημάτων ειδικά τις νυχτερινές ώρες αλλά και η πυκνή βλάστηση είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα κλεμμένο ΙΧ και δίπλα του βρέθηκε μηχανισμός που χρησιμοποιείται για την ανατίναξη μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Το γεγονός αυτό οδηγεί σε υποψίες ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο να είναι όχημα της συμμορίας που χτυπά ΑΤΜ με την μέθοδο «Plofkraak». Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες κοντά στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το καμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο 17ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ανατινάχτηκε ΑΤΜ με τους δράστες όμως να μην καταφέρνουν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share