Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απάντηση της εταιρείας ράφτινγκ για την 40χρονη που έχασε την ζωή της στον Λάδωνα!

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο πατέρας της 40χρονης μητέρας

9 Απριλίου 2018 21:44
Η απάντηση της εταιρείας ράφτινγκ για την 40χρονη που έχασε την ζωή της στον Λάδωνα!

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει αυτές τις ώρες ο πατέρας της 40χρονης μητέρας που πνίγηκε στα Καλάβρυτα κάνοντας ράφτιγνκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Oι Διάσημοι ξεσπούν και κάνουν κλίκα κατά του Χάρου! Δύο μαχητές τραυματίζονται σοβαρό και διακόπτεται το αγώνισμα! Ο λόγος για τους....

Τη δική της απάντηση δίνει αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Τσαμούρη, η διοργανώτρια εταιρεία ράφτιγνκ, κατά της οποίας στρέφεται η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Απαντήσεις. Μόνο αυτό ζητά η οικογένεια της άτυχης μητέρας που πνίγηκε ανήμερα της Αναστάσεως κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα. Απαντήσεις που αναμένεται να δώσει η έρευνα της αστυνομίας. Ένας- ένας οι εμπλεκόμενοι καταθέτουν στις αρχές.

Ένα φυσικό «σκαλοπάτι» του ποταμού ήταν αρκετό για να... παγιδεύσει την άτυχη μητέρα. Η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της -15 και 8 ετών- ανετράπη. Τότε, εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε κορμούς δέντρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσιογράφος πήγε να μιμηθεί τον Ρονάλντο και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι! (video)

Ο πατέρας της άτυχης 40χρονης ακόμη δε μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί του, είναι νεκρό.

«Τώρα νιώθω ανίκανος! Τώρα δεν μπορώ να τη φέρω πίσω. Πως να τη φέρω; Δεν γίνεται. Το έμαθαν τα παιδιά χθες το βράδυ. Φέραμε παιδοψυχολόγο για να μας καθοδηγήσει και κάναμε το σκηνικό έτσι όπως μας είπε και παρουσιάστηκα κι εγώ και τα λοιπά».

Η σορός της 40χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή. Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα: ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να βγουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Η οικογένεια της άτυχης μητέρας ζητά να αποδοθούν ευθύνες για τον χαμό της.

Το Star πάντως επικοινώνησε και με την άλλη πλευρά. Για πρώτη φορά, η διοργανώτρια εταιρεία ράφτιγνκ έδωσε τη δική της απάντηση:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα».

«Ο καθένας λειτουργεί κατά πως νομίζει. Το κατά πως νομίζει έχει αυτό το αποτέλεσμα που συνέβη στην κόρη μου. Ξέρετε ότι βάζουν να υπογράφουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και βάζουν μέσα ανήλικα παιδιά; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να ορίζει είτε καλός καιρός, είτε κακός καιρός, να ορίζει πόσα άτομα πρέπει να έχει ο οδηγός, ο οποίος πρέπει να είναι με τόσες ώρες πιστοποιημένος και εκπαίδευση», λέει ο πατέρας της 40χρονης.

Οι ειδικοί τονίζουν πως η τήρηση των κανόνων σε extreme sports όπως στο ραφτινγκ, αποτελεί το Α και το Ω για ασφαλείς κούρσες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share