Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Δήμαρχος μέθυσε και απείλησε άστεγους με... κατάνα!

Τι άλλο θα ακούσουμε!

9 Απριλίου 2018 15:10
Αδιανόητο: Δήμαρχος μέθυσε και απείλησε άστεγους με... κατάνα!

Εμφανίστηκε στο πάρκινγκ που είχαν συγκεντρωθεί και τους πήρε στο κυνήγι
Το πρόβλημα των άστεγων αποτελεί «πληγή» για πολλές πόλεις ανά τον κόσμο, με τις δημοτικές Αρχές κάθε περιοχής να ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση του.

Η προσέγγιση ωστόσο που επέλεξε να ακολουθήσει ένας Γάλλος δήμαρχος έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα του, αφού ο ευέξαπτος αξιωματούχος έφτασε στο σημείο - υπό την επήρρεια του αλκοόλ - να απειλήσει ακόμα και τη ζωή μερικών άστεγων, κυνηγώντας τους με ένα ιαπωνικό σπαθί κατάνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Oι Διάσημοι ξεσπούν και κάνουν κλίκα κατά του Χάρου! Δύο μαχητές τραυματίζονται σοβαρό και διακόπτεται το αγώνισμα! Ο λόγος για τους....

Σύμφωνα με τη Le Monde, o Richard Trinquier, δήμαρχος της μικρής πόλης Wissus στην Εσόν συνελήφθη με την κατηγορία ότι πήρε στο κυνήγι μια ομάδα αστέγων, που ήθελε να καταλύσει στο πάρκινγκ ενός ιδιωτικού νηπιαγωγείου. Ο δήμαρχος «σαμουράι» εμφανίστηκε στο πάρκινγκ συνοδευόμενος από υπαλλήλους του, φορώντας πανοπλία και κρατώντας ένα σπαθί κατάνα με σκοπό να εκφοβίσει τους άστεγους.

Κάποια στιγμή οι τόνοι της αντιπαράθεσης «ανέβηκαν» και ένας από τους άστεγους κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι ο δήμαρχος τους κυνηγούσε με το σπαθί για να τους τραυματίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο δήμαρχος είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και τον συνέλαβαν, μαζί με έναν άστεγο που επιτέθηκε σε δημοτικούς υπαλλήλους.

Πάντως, ο Trinquier έχει προκαλέσει ξανά προβλήματα στο παρελθόν με την επιθετική συμπεριφορά του και πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσφατο περιστατικό θα βάλει οριστικά τέλος στην «θυελλώδη» θητεία του.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share