Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παραλίγο τραγωδία στο Μοναστηράκι: Λαμαρίνα έπεσε από ταράτσα 6όροφου κτιρίου! (Photos)

Απίστευτο περιστατικό!

9 Απριλίου 2018 10:06
Παραλίγο τραγωδία στο Μοναστηράκι: Λαμαρίνα έπεσε από ταράτσα 6όροφου κτιρίου! (Photos)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα σε ένα από τα πλέον εμπορικά σημεία της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι. Μεταλλική λαμαρίνα έπεσε στον δρόμο από ταράτσα εξαώροφου κτιρίου, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και θαμώνων καταστημάτων.

Το ρολόι δείχνει λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα και θαμώνες, νεαρής κατά κύριο λόγο ηλικίας, εστιατορίου στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς απολαμβάνουν το φαγητό τους, λίγο πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους από τη νυχτερινή διασκέδαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Το ανθρώπινο βουητό διακόπτεται ξαφνικά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο μίας πελώριας λαμαρίνας που προσγειώνεται με βία στο έδαφος από ύψος αρκετών μέτρων. Άπαντες κοιτούν αποσβολωμένοι. Για λίγες στιγμές κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Altsantiri.gr, μία λαμαρίνα μήκους τουλάχιστον 5 μέτρων αποκολλήθηκε από την ταράτσα του εξαώροφου κτιρίου, εξαιτίας του πολύ ισχυρού αέρα, με αποτέλεσμα να πέσει στην άκρη των δύο κεντρικών οδών στην «καρδιά» του Αθήνας.

«Φοβηθήκαμε. Έπεσε εντελώς ξαφνικά. Φανταστείτε να είχε πέσει 2 το μεσημέρι και όχι στις 2 το βράδυ», λέει με νόημα θαμώνας στο Altsantiri.gr.

Ευτυχώς, από την πτώση του βαρέως αντικειμένου δεν τραυματίστηκε κανένας και αμέσως κλήθηκαν οι αρχές υπό τον φόβο να αποκολληθούν άλλα μεταλλικά κομμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χατζίδου ξαναχτυπά και καρφώνει την Σπυροπούλου! «Με ενόχλησε ότι...»

Επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, μεταξύ των οποίων ένας γερανός, και περιπολικό της αστυνομίας που απέκλεισε την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας. Άνδρες της πυροσβεστικής, χρησιμοποιώντας ειδικό τροχό, κατάφεραν να αφαιρέσουν κομμάτια που κρίθηκαν επίφοβα και το περιστατικό έλαβε τέλος χωρίς να υπάρξουν «παρατράγουδα».

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share