Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινητικό: Στρατιώτες έστησαν τραπέζι για τους δύο φυλακισμένους αξιωματικούς!

Συγκινητική κίνηση!

8 Απριλίου 2018 19:44
Συγκινητικό: Στρατιώτες έστησαν τραπέζι για τους δύο φυλακισμένους αξιωματικούς!

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΚΕΥΠ Λαμίας, καθώς οι στρατιώτες μετά από εντολή του ταξίαρχου και διοικητή του ΚΕΥΠ Λαμίας κ.Βασίλη Μπέλλου, στο πλαίσιο του πασχαλιάτικου γεύματος, έστησαν ένα τραπέζι με δύο κενές καρέκλες στο μέσον της αίθουσας. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό επρόκειτο για ένα τραπέζι που ήταν αφιερωμένο στους 2 φυλακισμένους στις τουρκικές φυλακές στρατιωτικούς μας του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο Βαγγέλης Παυλίδης!

Τις σχετικές φωτογραφίες ανήρτησε ο Περιφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος κατά την επίσκεψή του για τις καθιερωμένες ευχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η πιο αγαπημένη παίκτρια φωτογραφήθηκε με μπούργκα στην έρημο! Ο λόγος για την...


«Γλυκόπικρα και έντονα φορτισμένα συγκινησιακά συναισθήματα κατά την σημερινή μου επίσκεψη στο ΚΕΥΠ Λαμίας. -Από την μία πλευρά συναισθήματα χαράς να βρίσκεσαι ανάμεσα στα στρατευμένα παιδιά μας και να ανταλλάσσεις ευχές και από την άλλη πίκρας να αντικρύζεις ένα γεμάτο τραπέζι με δυο άδειες καρέκλες που περιμένουν τους 2 φυλακισμένους στις τουρκικές φυλακές στρατιωτικούς μας ! -Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά για αυτή τη συμβολική του ενέργεια τον ταξίαρχο και διοικητή του ΚΕΥΠ Λαμίας κ.Βασίλη Μπέλλο, να ευχηθώ σε όλους σας Χριστός Ανέστη και προπάντων να ευχηθώ και στα δυο παιδιά μας που συνεχίζουν να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά σύντομα να τα έχουμε κοντά μας! έγραψε ο Περιφερειάρχης.

Πηγή: news247.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share