Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ευχάριστα νέα για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη!

4 Απριλίου 2018 16:29
Ευχάριστα νέα για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά!

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του επιχειρηματία κ. Αλέξανδρου Σταματιάδη εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Δεν χαρακτηρίζουν πλέον την κατάσταση του άνδρα, που χτυπήθηκε βαρύτατα από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ως «πολύ κρίσιμη» όπως στο χθεσινό ανακοινωθέν, αλλά ως «κρίσιμη», γεγονός που μόνο ως θετικό ερμηνεύεται για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 52χρονος συνεχίζει μεν να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ωστόσο όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν «εξακολουθεί να παραμένει σταθερός χωρίς ενδείξεις αιμορραγίας ή άλλου είδους επιδείνωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άρον άρον προϊόν του Jumbo!

Από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας που ολοκληρώθηκαν πολύωρα χειρουργεία στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και ο άνδρας εισήχθη στη ΜΕΘ, οι γιατροί ανέφεραν πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα 24ωρα για την κατάσταση της υγείας του και τόνιζαν τη σημασία που έχει σε αυτή τη χρονική φάση να μην καταγραφεί επιδείνωση. Όπως προκύπτει λοιπόν από το ανακοινωθέν που εκδόθηκε ενώ ο 52χρονος διανύει το δεύτερο 24ωρο της νοσηλείας στη ΜΕΘ, έχει κερδηθεί πολύτιμος χρόνος «σταθερής, μη επιδεινωμένης» κατάστασης, δεδομένο θετικό που έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματα της ηλικίας του και του δυνατού οργανισμού του.

Μάλιστα, οι γιατροί επισημαίνουν πως ο ασθενής «ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share