Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Μητέρα προσκαλούσε φίλους του γιου της για «σeξ πάρτι»!

Βίαζε επανειλλημένα 8 φίλους του γιου της!

3 Απριλίου 2018 08:24
Αδιανόητο: Μητέρα προσκαλούσε φίλους του γιου της για «σeξ πάρτι»!

Μέσω του Facebook είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του 15χρονου γιου της. Η Courtney Reschke το 2012 συγκλόνισε την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, όταν αποκαλύφθηκε ότι βίαζε επανειλημμένα 8 φίλους του μεγαλύτερου γιου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, Μεγάλη Τρίτη!

Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά οι καταθέσεις των παιδιών ήταν τόσο σοκαριστικές, που οι ειδικοί ψυχολόγοι συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να είναι ιστορίες που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Μέσω του αλκόολ και ελαφριών ναρκωτικών, οδηγούσε τους εφήβους να χάνουν την συνείδησή τους και τους βίαζε, ενώ πολλές φορές υπό την απειλή μαχαιριού τους ανάγκαζε να έχουν και μεταξύ τους επαφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 02 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;


Τους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους γονείς τους και τους ίδιους, και έτσι κατάφερνε να κρατήσει μυστικά τα πάρτι που διοργάνωνε σπίτι της. Όμως η παρατηρητικότητα μιας μητέρας ενός εκ των εφήβων οδήγησε το νεαρό να αποκαλύψει τα πάντα σε ένα αστυνομικό και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι αυτής της νοσηρής υπόθεσης.

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης, πολλοί από τους έφηβους που κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share