Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: 55χρονος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό των παιδιών του

2 Απριλίου 2018 20:17
Πάτρα: 55χρονος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό των παιδιών του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών καταδίκασε τον 55χρονο που βίαζε κατ' εξακολούθηση την θετή του κόρη όταν αυτή ήταν 12 ετών αλλά και τα δυο του φυσικά παιδιά!

Τον Ιούνιο του 2015, είχε καταδικαστεί ομόφωνα από το Κακουργιοδικείο Πύργου, σε πρώτο βαθμό, σε 67 χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα έως 420 ευρώ μέσα στις επόμενες ώρες!

Και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τον καταδίκασε σε 44 έτη κάθειρξη . Η μείωση της ποινής οφείλεται στο γεγονός πως κάποια αδικήματα έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης χρόνων.

Η υπόθεση έφτασε πρωτόδικα στο ακροατήριο μετά από μήνυση που είχε υποβάλει το 2010, η 18χρονη τότε, θετή κόρη του κατηγορουμένου και η μητέρα της για συστηματικό βιασμό από τον πατριό της, από την ηλικία των 12 ετών.

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί σε νησί του Ιονίου. Η νεαρή κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε, αντιλήφθηκε ότι ο πατριός ασελγούσε τόσο στη μικρότερη αδελφή της όσο και στο ανήλικο φυσικό του παιδί.Τότε μίλησε στην μητέρα της η οποία είχε χωρίσει με τον κατηγορούμενο εκείνη την περίοδο.

Η μητέρα της οικογένειας μαζί με τα άλλα 2 παιδιά πλέον ζουν μόνιμα στο εξωτερικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share