Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επεισόδια έξω από το Μαξίμου: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά σε δασκάλους και καθηγητές!

30 Μαρτίου 2018 18:12
Επεισόδια έξω από το Μαξίμου: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά σε δασκάλους και καθηγητές!

Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν, απαιτώντας να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 13:30 πραγματοποίησαν δάσκαλοι και καθηγητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και νομοθετική ρύθμιση που θα εξισώνει τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων με προτεραιότητα τις άδειες μητρότητας.

Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στα Προπύλαια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κυβέρνηση τα "χώνει" στον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές: "Εδώ δεν είναι Φαρ Ουεστ!"

Επίσης, διεκδικούν άμεσα μέτρα στήριξης των συμβασιούχων για τη στέγαση, τη σίτιση και τη δωρεάν μετακίνησή τους. Η προσυγκέντρωση Συλλόγων, ΕΛΜΕ, Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών έχει οριστεί στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ έχουν προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος. Αντίστοιχα τα ΔΣ των Συλλόγων έχουν προκηρύξει 3ωρη συμπληρωματική τρίωρη στάση εργασίας, μετατρέποντας ουσιαστικά τη στάση σε 24ωρη απεργία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share