Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Serial killer: Νέο φόνο ομολόγησε ο βιαστής και δολοφόνος 8χρονης!

Φρίκη και αποτροποιασμός!

30 Μαρτίου 2018 17:03
Serial killer: Νέο φόνο ομολόγησε ο βιαστής και δολοφόνος 8χρονης!

Μπροστά σε περίπτωση δολοφόνου καθ' έξιν (serial killer) θεωρούν ότι βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της Γαλλίας, καθώς ένας πρώην εκπαιδευτής σκυλιών του στρατού ο οποίος έχει συλληφθεί για δύο ειδεχθή εγκλήματα φέρεται να ομολόγησε και τρίτο φόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κυβέρνηση τα "χώνει" στον 88χρονο που πυροβόλησε τους ληστές: "Εδώ δεν είναι Φαρ Ουεστ!"

Πρόκειται για τον Νορντάλ Λελαντέ, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων και για το βιασμό και φόνο της 8χρονης Μαελίς ντε Αραούχο, η οποία είχε εξαφανιστεί από γαμήλιο δείπνο. Αρχικά ο Λελαντέ είχε αρνηθεί οιαδήποτε εμπλοκή, όμως στη συνέχεια και αφού βρέθηκε DNA του κοριτσιού στο αυτοκίνητό του, παραδέχθηκε ότι την σκότωσε «κατά λάθος» και τον Φεβρουάριο οδήγησε τις αρχές στο σημείο όπου είχε κρύψει το πτώμα της.

Ο Λελαντέ, σύμφωνα με το AFP, ομολόγησε και τη δολοφονία του 23χρονου στρατιώτη Αρτίρ Νουαγέ, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2017. Πληροφορίες από πηγή κοντά στην έρευνα αναφέρουν ότι ο Λελαντέ βίασε και στη συνέχεια δολοφόνησε τον άτυχο στρατιώτη, κάποια οστά του οποίου εντοπίστηκαν σε απόκρημνη περιοχή της Σαβοΐας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Λελαντέ κρατείται από το Σεπτέμβριο του 2017 σε ψυχιατρική κλινική και η αστυνομία θεωρεί ότι εμπλέκεται σε τουλάχιστον άλλες δέκα υποθέσεις εξαφάνισης ατόμων, ενώ ο γαλλικός στρατός αρνήθηκε ότι τον είχε αποστρατεύσει το 2005 λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share