Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε μεθυσμένη γυναίκα ασέλγησε σε... «πασχαλιάτικο κουνελάκι»! (video)

29 Μαρτίου 2018 19:10
Χειροπέδες σε μεθυσμένη γυναίκα ασέλγησε σε... «πασχαλιάτικο κουνελάκι»! (video)

Το αλκοόλ της θόλωσε το μυαλό και την... "έπεσε" σε ένα "πασχαλιάτικο κουνελάκι"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσε" ο ιατροδικαστής μόλις είδε ποια ήταν η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε στην Αλεξανδρούπολης! Του πήγαν το πτώμα της αγαπημένης του...

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Οχάιο όταν η μεθυσμένη 54χρονη γυναίκα "έβαλε στο μάτι" έναν "κούνελο"! Ο εργαζόμενος του πάρκου, φορώντας τη στολή του πασχαλιάτικου κούνελου έβγαζε φωτογραφίες και μοίραζε απλόχερα χαρά στα μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκεί.

Η... ασυγκράτητη γυναίκα πλησίασε τον "κούνελο" και αφού κάθησε στα πόδια του για να βγάλει φωτογραφία μαζί του άρχισε να τρίβεται πάνω του και να τον... θωπεύει σε σημεία άκρως απαγορευτικά αδιαφορώντας για τα παιδιά που την κοιτούσαν σοκαρισμένα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα - οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι!

Η Ladonna Hughett συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μετά από καταγγελία αγνώστου.

Ο έκπληκτος άνδρας που έγινε δέκτης της χυδαίας αυτής επίθεσης, προσπάθησε να την σταματήσει αλλά η Ladonna ήταν αποφασισμένη να κάνει το σόου της όσο μπορεί περισσότερη ώρα.

Αφού συννελήφθη, παρέμεινε υπό κράτηση για περίπου οκτώ ώρες και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη. Το "πασχαλινό κουνελάκι" που δέχτηκε την επίθεση της μεθυσμένης γυναίκας, επηρρεασμένο από την γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν υπέβαλλε μύνηση!

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share