Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τον μικρό Στέλιο: Παρέσυρε καταλάθος ο πατέρας τον 19 μηνών γιο του!

Ανείπωτη τραγωδία!

29 Μαρτίου 2018 17:09
Σπαραγμός για τον μικρό Στέλιο: Παρέσυρε καταλάθος ο πατέρας τον 19 μηνών γιο του!

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Βρετανία και ειδικά στην ομογένεια για τον αναπάντεχο θάνατο του 19 μηνών αγγελουδιού, που προκλήθηκε κατά λάθος από τον ίδιο του τον πατέρα!

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο λόγος για τον μικρό Στέλιο Κάρσα ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το οικογενειακό εστιατόριο το οποίο διατηρούσε ο πατέρας του στην περιοχή Shropshire, στις 21 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Ο πατέρας του, ο οποίος κατά τραγική ειρωνία επίσης ονομάζεται Στέλιος, κυπριακής καταγωγής, έκανε όπισθεν χωρίς να δει ότι ο γιος του έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Στη σκηνή έσπευσαν ασθενοφόρο και γιατροί προκειμένου να κρατήσουν στην ζωή το αγοράκι, ωστόσο προτού καν διακομισθεί στο νοσοκομείο, ανακοινώθηκε ο θανάτός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού!

Στο δικαστήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακούστηκε ότι το αγοράκι πέθανε λόγω εγκεφαλικών τραυμάτων, μετά το δυστύχημα που έγινε έξω από το εστιατόριο του πατέρα του, ενώ σύμφωνα και με την εμπειρογνωμοσύνη των αρμόδιων ερευνητών της υπόθεσης, ο πατέρας του Στέλιου πολύ δύσκολα θα μπορούσε να είχε δει τον γιο του, λόγω του ύψους του και των σκουρόχρωμων ρούχων που φορούσε.

Περαστικοί περιγράφουν την απόγνωση που ένιωσαν προσπαθώντας να σώσουν τη ζωή του μικρού Στέλιου. Στη σκηνή βρέθηκε ένας φροντιστής, ο οποίος περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να σώσει το αγοράκι, που βρισκόταν στο έδαφος με «αίματα στο στόμα».

Σύμφωνα πάντα με την DailyMail, το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, η οποία έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Εξάλλου, αξίζει να αναφερθεί πως εν τέλει ο πατέρας του αδικοχαμένου μικρού αγοριού δεν καταγγέλθηκε από την Αστυνομία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share