Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτικά τα σενάρια για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! - Κινδυνεύουν με φυλάκιση 5 ετών!

Καταθέτουν ένσταση για την αποφυλάκιση

28 Μαρτίου 2018 08:00
Εφιαλτικά τα σενάρια για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς! - Κινδυνεύουν με φυλάκιση 5 ετών!

Ένσταση επί της αρνητικής απόφασης της τουρκικής δικαιοσύνης στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναμένεται να καταθέσουν οι συνήγοροι τους.

Το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται για 27 ημέρες προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, δεν έγινε δεκτό βάση της ίδιας με την πρώτη απόρριψη αιτιολογίας, ότι δηλαδή δεν υπάρχει η απαιτούμενη μόνιμη κατοικία των δύο στρατιωτικών στη γείτονα στην οποία θα μπορούσαν να διαμείνουν έως και την απαγγελία του κατηγορητηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου;

Την ώρα, πάντως, που γινόταν γνωστό την Τρίτη η απόρριψη του νέου αιτήματος αποφυλάκισής τους, το πρακτορείο Anadolu μετέδιδε ένα «μαύρο» σενάριο, βάσει του οποίου οι Έλληνες στρατιωτικοί κινδυνεύουν με 5ετή φυλάκιση,

«Υπάρχει αδιάσειστη απόδειξη ότι το έγκλημα έχει διαπραχθεί απ' τους υπόπτους και η προβλεπόμενη ποινή για την πράξη είναι πέντε χρόνια φυλάκιση», μεταδίδει το πρακτορείο επικαλούμενο δικαστική πηγή.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι βέβαια πως το «έγκλημα» δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες στους δύο στρατιωτικούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share