Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Τραμπ είναι εντελώς-γυμνός! - 30.000 δολάρια για τον γυμνό πλανητάρχη! Ποιος θα τα δώσει;

27 Μαρτίου 2018 18:02
Ο Τραμπ είναι εντελώς-γυμνός! - 30.000 δολάρια για τον γυμνό πλανητάρχη! Ποιος θα τα δώσει;

Ο αυτοκράτορας είναι εντελώς γυμνός!

Ο Ντόναλντ Τράμπ είχε γίνει πηγή έμπνευσης για την αναρχική κολεκτίβα καλλιτεχνών INDECLINE οι οποίοι δημιούργησαν πέντε πανομοιότυπα γλυπτά του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Αύγουστο. Η ιδιαιτερότητα των γλυπτών όμως είναι πως ο Τράμπ είναι... γυμνός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Δείτε τον νέο παίκτη σε αγώνες bodybuilding και δεν θα τον αναγνωρίσετε! Οι φωτογραφίες που προκαλούν...σοκ!

Τα project ονομάστηκε "The Emperor Has No Balls" από το κλασικό παραμύθι «ο αυτοκράτορας χωρίς ρούχα». Τα γλυπτά αυτά βρίσκονται σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ (Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Κλίβελαντ, Σιατλ και Νέα Υόρκη) και.... πληρώνουν τα σπασμένα του Προέδρου Τράμπ αφού έχουν βανδαλιστεί!

Το τελευταίο από τα γλυπτά αυτά, που έχει γλιτώσει από τους βανδαλισμούς, βγαίνει σε δημοπρασία, στις 2 Μαΐου στο Νιου Τζέρσι, από τον οίκο δημοπρασιών Julien's Auction και εκτιμάται πως η αξία του θα φτάσει τα 30.000 δολάρια σύμφωνα με το AP.

Εκπρόσωπος της INDECLINE δήλωσε ανώνυμα στη Washington Post πως «είτε μας αρέσει είτε όχι ο Τραμπ είναι μια φιγούρα πολύ μεγάλη στην κουλτούρα μας αυτή τη στιγμή. Ιστορικά, λοιπόν, τέτοιου είδους φιγούρες αποτυπώνονται σε αγάλματα και γλυπτά».

Δείτε τις φωτό με τον γυμνό Ντόναλντ Τράμπ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share